Annonce
Ugeavisen Ølgod

HTH-butik har vokseværk: Smelter sammen med stor konkurrent

Peter Risborg og Hans Peter Terkildsen er erfarne, selvstændige franchisetagere i HTH-regi, og de har kursen rettet mod stigende omsætning og endnu mere udvikling. PR-foto
Fra 1. januar 2021 tilbyder HTHs køkkenbutik i Ølgod, ud over salg til private og mindre håndværksvirksomheder, også projektsalg til erhvervskunder. Det sker, efter Designa Erhverv A/S i Grindsted og HTH butikken i Ølgod smelter sammen til ét.
Annonce

Ølgod/Grindsted: Hans Peter Terkildsen og Peter Risborg er de nye franchisetagere for HTH i Ølgod. De har begge gedigen erfaring, for de har sammen drevet Designa Erhverv i Grindsted siden 2008.

I årene har de leveret til nogle af de største entreprenører på markedet i Danmark såsom Per Aarsleff, Casa og KPC Byg. Med købet af HTH-butikken i Ølgod får de nu den fulde pakke, som Hans Peter Terkildsen formulerer det.


Designa har været en enkeltstående konkurrent til HTH siden 2008 med en række interessante projekter, der i fremtiden vil leveres med HTH-varer. Det skaber ekstraordinære produktionsmuligheder i Ølgod, flere arbejdspladser og et øget salg af HTH.

Jesper Gylling Olsen, Director HTH og uno form


- Dét, vi ikke har i dag i Designa, det får vi, ved at vi “fusionerer” med HTH i Ølgod. Det gør vi af den simple årsag, at HTH har en yderst veldreven køkkenbutik og et stort salg til private kunder. På den måde kan vi levere både til de store byggepladser og til hr. og fru Danmark i lokalområdet, siger han.

Annonce

Muligheder i Ølgod

Designa Erhverv A/S og HTH butikken i Ølgod føres videre i navnet HTH Ølgod A/S. Mens selve butiksarealet i Ølgod forbliver uændret, er der tale om mere end en fordobling, når det gælder antal medarbejdere.

- Vi er særdeles tilfredse med den aftale, vi har indgået med Designa Erhverv A/S i Grindsted og glæder os over den øgede fremgang, den vil give HTH Køkkener i Ølgod, siger Jesper Gylling Olsen. Arkivfoto: Jacob Schultz

Administrationslokalerne bliver 120 m2 større, så der er plads til de ekstra ti medarbejdere, som fra nu af − sammen med de otte medarbejdere i Ølgod − servicerer professionelle såvel som private køkkenkunder. Det giver en betydelig større kundekreds, vurderer Jesper Gylling Olsen, Director HTH og uno form.

- Designa har været en enkeltstående konkurrent til HTH siden 2008 med en række interessante projekter, der i fremtiden vil leveres med HTH-varer. Det skaber ekstraordinære produktionsmuligheder i Ølgod, flere arbejdspladser og et øget salg af HTH, siger han og understreger, at det har været vigtigt for ham, at alle medarbejdere i HTH-butikken i Ølgod vil kunne forblive i deres stillinger efter overtagelsen, ligesom at nuværende filialchef Peder Gammelmark fra HTH fortsat skal have det overordnede ansvar for butikken.

Annonce

Kulturmatch

Udover en sund indstilling til godt købmandskab bringer de nye franchisetagere også en virksomhedskultur med sig, der er åbenhjertig og præget af høj faglighed. En kultur, der knytter sig til varemærket HTH, vurderer Jesper Gylling Olsen.

- Jeg føler, at de besidder, de kompetencer, som jeg klart forventer, kan være med med til at tegne en meget flot udvikling for HTH Ølgod butikken. De har i mange år været en af vores største konkurrenter, så derfor ser jeg frem til, at de gør det endnu flottere i fremtiden sammen med HTH, siger Jesper Gylling Olsen.

Om HTH:

Pr. 1. januar 2021 er HTH køkkenbutikken i Ølgod solgt til Designa Erhverv A/S i Grindsted.

Designa Erhverv A/S ændrer navn til HTH Ølgod A/S og drives nu som franchise i HTH-regi.

Alle ti medarbejdere fra det tidligere Designa Erhverv i Grindsted fortsætter i HTH Ølgod.

Nobia-koncernen har i alt 81 HTH-butikker, hvoraf de 28 ligger i Danmark.

Nobia i Danmark er en del af Nobia AB, som er børsnoteret i Sverige.

Nobia AB ejer 16 stærke køkkenbrands, heriblandt HTH, uno form og Invita.

I Nobia i Danmark er der sammenlagt over 2.000 ansatte.

Annonce

Bæredygtighed er tema

Hans Peter Terkildsen understreger, at bæredygtighed spiller en meget stor rolle, ikke mindst når et byggeprojekt finansieres af offentlige midler, eller når en pensionskasse eksempelvis investerer i nye ungdomsboliger. Her er det en klar fordel at kunne tilbyde miljøcertificerede HTH-produkter.

- Vi mærker, at der fra ejendomsinvestorer, arkitekter og bygherrerådgivere kommer flere og flere ønsker om, at vi skal kunne levere med flest mulige miljøcertifikater. HTH er markedsledende på det felt, og derfor ser vi en oplagt mulighed for at kunne imødekomme efterspørgslen med HTH-produkter, fortæller Hans Peter Terkildsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce