Annonce
Ugeavisen Ølgod

Kærligheden vinder altid

Mille Marstrand Mecklenburg tror på kærligheden og har derfor som minikonfirmand valgt hjertesymbolet. Foto: Tatjana Johnsson
Viktor og Mille er blandt de 35 minikonfirmander i tredje klasse i Ølgod, der har arbejdet med kristne symboler til nye altertavler i byen.
Annonce

Ølgod: I en tid hvor de ældre ikke kan komme i kirke, har minikonfirmanderne i Ølgod, alle 35 styks, være i gang med at lave altertavler, der skal pryde på plejecentre i byen.

- Vi må ikke komme med ned på plejehjemmet og sætte altertavlerne op på grund af corona, siger 9-årige Viktor Nørvang Kristensen.

Kristne symboler i alle farver og motiver opsat på transportable altertavler til glæde for byens plejecentre. Minikonfirmanderne i Ølgod har selv udvalgt symboler med begrundelser for deres valg. Foto: Tatjana Johnsson

- Men vi kommer til at kunne se og vinke til hinanden på video, siger Mille Marstrand Mecklenburg, der sammen med resten af minikonfirmanderne i Ølgod, har arbejdet med kristne symboler til dekoration af altertavlerne.


Men kærligheden vinder altid til sidst.

Mille Marstrand Mecklenburg


Annonce

Hjerte og kors i papirriv

Viktor Nørvang Kristensen har i sit projekt lavet et kors.

- Jeg har valgt korset, fordi det symboliserer tro, det er både gult og brunt og orange og skal se lidt rustent og sejt ud, siger han eftertænksomt på sofaen i kirkehuset.

Minikonfirmand i Ølgod Viktor Nørvang Kristensen viser stolt sit rustne kors frem, der er en del af de nye transportable altertavler til plejecentre i Ølgod. Foto: Tatjana Johnsson

- Jeg har valgt hjertet, som betyder kærlighed, og faktisk er der nogle lande, hvor man ikke bare kan blive forelsket og gift med hinanden, som man vil, og jeg faktisk ikke helt hvorfor. Men kærligheden vinder altid til sidst, siger Mille Marstrand Mecklenburg.

Symbolerne er lavet i papir-riv som collager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Garagen brænder!

Annonce