Annonce
Ugeavisen Ølgod

Montering af hjertestartere

Elektrikerlærling Søren Bøje ved den nyopsatte hjertestarter i Asp ved Horne. PR-Foto
Så vigtig en sag at lokalt elfirma donerer tid og penge til opsætning.
Annonce

Ølgod: I Ølgod har BR-EL A/S sammen med 39 el-installatører og kollegaer i TS-gruppen, indgået et samarbejde med Hjerteforeningen. Ved Landsuddelingen "Gå dig til en hjertestarter" er der uddelt mere end 300 hjertestartere, som BR-EL og kollegaer fra TS-gruppen monterer i hele landet.

- Vi har indtil nu monteret syv hjertestartere i blandt andet Tistrup, Asp ved Horne, Grindsted og Varde, siger Bjørn Rasmussen medejer af BR-EL, der sammen med sine kolleger, glæder sig over at kunne give noget til lokalsamfundet, lyder det i en pressemeddelelse.

- Det er et projekt, vi rigtig gerne vil støtte, og derfor har vi doneret monteringen af alle hjertestartere her i området, fortæller Jørgen Kristensen, medejer i BR-EL A/S.

Installatører i TS-gruppen er i gang med at montere mere end 300 hjertestarterene over hele landet, og de forventer, at alle hjertestartere er monteret hen over sommeren.

- Jeg er stolt af at være med i et netværk, hvor vi sammen kan gøre en forskel og måske redde liv, afslutter Bjørn Rasmussen.

BR-EL i Ølgod er med til at montere hjertestartere i området kvit og frit. PR-Foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

25-års jubilæum

Annonce