Annonce
Ugeavisen Ølgod

Ny journalist i mediehuset i Varde er lokalkendt

- Jeg ser et kæmpe potentiale i Varde Kommune. Geografisk er det et kæmpe område, som jeg slet ikke kan vente med at bevæge mig rundt i, siger Martin Jørgensen, der blev færdiguddannet journalist i sommeren 2020. Foto: Malene Wonsbek
Jysk Fynske Medier i Varde har per 1. maj ansat journalist Martin Jørgensen, der primært vil dække Ugeavisen Ølgod og Vesterhavspostens områder.

Varde: Han er fodboldnørd, 28 år og hedder Martin Jørgensen. I fodboldkredse et navn, der forpligter. Og den nyansatte, nyuddannede journalist er som sin navnebror da også vild med fodbold, og som født esbjergenser er han dedikeret til EfB. Men han er også dedikeret til lokaljournalistik.

- Jeg holder virkelig af at lave lokaljournalistik. Det er fantastisk at skrive artikler, der bliver læst, og det gør lokale nyheder i den grad. Mine læsere skal føle sig hørt, og jeg vil arbejde benhårdt for at komme hele vejen rundt i mit udgivelsesområde, så folk ikke føler sig overset. Jeg er nysgerrig og elsker at gå på opdagelse efter den gode historie, så jeg har brug for lokalsamfundene til at være min forlængede arm i marken. Jeg har brug for de gode tips om stort og småt. Så hvis folk har en historie, de gerne vil fortælle, så er det bare med at give mig et kald på 7650 2291 eller sende en mail til marjo@jfmedier.dk, lyder opfordringen fra Martin Jørgensen.

Retur fra Århus

Selvom han er født og opvokset i Esbjerg, så har han familie, der bor eller har boet i Varde, Næsbjerg, Tistrup, Nordenskov, Ansager og flere andre steder, fortæller han.

- Jeg har skønne barndomsminder fra mine bedsteforældres hus i Nordenskov, hvor vi engang ryddede hele stuen, så jeg kunne få lov til at cykle rundt indenfor på min nye cykel. Hver eneste 1. juledag har vi trodset det kolde vintervejr og spadseret rundt om Kvie Sø. Og så har jeg både fået og givet tæsk i fodbold og håndbold, når turen gik til Outrup, Ansager og Varde i 00’erne. Så området har altid været en del af mit liv, og jeg kan ikke vente med at skabe nye minder med journalist-kasketten på, siger den nyansatte lokaljournalist med et stort smil.

Martin Jørgensen er sammen med Varde-kæresten Helle Uhre Schmidt flyttet fra Århus tilbage til Vestkysten. Helle har fået job som tandplejer, og sammen ser parret en fremtid på den banehalvdel, hvor de begge er født og opvokset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Elever om efterskoleår med corona, nedlukning og aflysninger: - Demotiverende og ensom periode, men samtidig det bedste år nogensinde

Annonce