Annonce
Ugeavisen Ølgod

Slips af plasticflasker og sokker af bambus

Henrik Jul Pedersen forhandler slips fremstillet af plasticflasker, han oplever flere og flere kunder, der gerne vil købe bæredygtig herrebeklædning. Foto: Tatjana Johnsson
Annonce

Ølgod: Din Tøjmand Henrik forhandler herrebeklædning, der er bæredygtigt.

- Vi har blandt andet populære slips, der er lavet af to halv-liters plasticflasker, dem har vi god respons på, og vi har både undertøj og sokker, der er fremstillet af bambusfibre, siger Henrik Jul Pedersen og tilføjer:

- Vi sparer også på plasticposer i butikken, og internt mellem personalet genanvender vi for eksempel ordre- og fakturapapir og skriver på begge sider. Men vi skulle måske også generelt tænke bæredygtigt i forhold til, hvor meget vi vasker vores tøj. På det punkt er vi i hvert fald hårde ved miljøet.

Til foråret kommer der også økologiske jeans hos Din Tøjmand Henrik i Ølgod.

- Folk er så miljøbevidste, man kan være, i forhold til prisen, når beklædning ligesom med økologiske madvarer i dag er nogenlunde samme pris som ikke økologiske, så kommer vi også til at se meget mere bæredygtighed til salg på bøjlerne i butikkerne

Henrik Jul Pedersen

Bæredygtige bambussokker

- Bambusfibrernes egenskaber i de strømper, vi forhandler, medfører, at strømpen virker antibakteriel, og bambusfibre absorberer fugt bedre end bomuld og tørrer også hurtigere.

- Henrik Jul Pedersen, Din Tøjmand Henrik i Ølgod

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

I krisetid fisker vi

Annonce