Annonce
Ugeavisen Ølgod

Varde Biler lukker afdelingen i Ølgod

Varde Bilers værksted i Ølgod må lade livet på grund af den centralisering, som er tendensen i bilbranchen. Foto: Jóhann Thór Haahr Hansen
Manglende kundegrundlag og et ønske om at centralisere betyder, at Varde Biler den 15. marts lukker sit værksted i Ølgod. Tre ud af de fire ansatte flytter med til forretningen i Varde, mens afdelingslederen har valgt at søge nye udfordringer.

Ølgod: For to uger siden fik kunderne hos Varde Bilers afdeling i Ølgod en anderledes besked gennem brevsprækken.

Fra den 15. marts lukker virksomheden sin afdeling på Industrivej i Ølgod på grund af et manglende kundegrundlag, samt at tendensen i bilbranchen er større enheder med større ekspertise, der skal samles, fordi kravene til servicering bliver mere omfattende.

- Vi kan ikke længere se nogen forretning i det projekt. Vi vil hellere samle det hele i huset hernede, siger Thomas Bygballe Pedersen, der er den ene af de to direktører hos Varde Biler.

Med lukningen af Ølgod-afdelingen har Varde Biler nu kun hovedsædet i Varde tilbage. Tidligere var der afdelinger i Tarm, Ølgod og Varde.

- Vi tror på, at vi kan trække en del af de kunder fra Ølgod herned stadigvæk. Mange af dem, der er kørt til Ølgod, kunne lige så godt være kørt herned. Særligt Suzuki-kunderne, fordi vi også har et Suzuki-værksted hernede, siger Thomas Bygballe Pedersen.


Vi kan ikke længere se nogen forretning i det projekt. Vi vil hellere samle det hele i huset hernede.

Thomas Bygballe Pedersen, den ene af de to direktører hos Varde Biler


Tre af de fire ansatte er alle blevet tilbudt ansættelse i Varde og flytter med, mens afdelingsleder Michael Nielsen selv har sagt op og valgt at søge nye udfordringer.

Fremtiden for bygningerne, der for få år siden fik en overhaling med nyt tag, døre og vinduer, er også uvis.

- Det er ikke lejet ud endnu. Vi har snakket med nogle, og der har været lidt interesse, men det har ikke udmøntet sig i noget. Så derfor sætter vi det snart til salg, siger Thomas Bygballe Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce