Annonce
Ugeavisen Ølgod

Vi sparrede penge og  samlede selv vores køkken

Det unge par er utrolig glad for både huset og det nye køkken, hvor der der plads til alle fire familiemedlemmer. Privatfoto
Det var ikke meningen, at Regitze og hendes kæreste skulle have nyt køkken lige nu,men så hørte de HTHs saml-selv-køkken.
Annonce

Varde: Da de mange køkkenkasser blev læsset af på adressen i Varde, fyldte de skræmmende meget. Regitze Nella Simonsen (23) og hendes kæreste Jens Christian Emborg (28) var lige ved at tro, at de havde taget munden for fuld. Men det havde de slet ikke. To dage senere kunne de glæde sig over det køkken, de med venner og families hjælp, selv havde sat op.

- Hold nu op der var meget skrueværk. I starten følte vi os virkelig udfordrede, men da vi først fik overblikket over de mange kasser og dimser, så kørte det bare, fortæller Regitze Nella Simonsen med et stort smil.

I dag har hun fået et HTH-køkken og alt i nye hårde hvidevarer til en samlet pris af 66.000 kroner.

- Den 1. april købte vi et hus fra 1969 på 265 kvadratmeter. En dejlig bolig med en fed have til os og vore to hunde. Kun køkkenet var total kritisk. Det var brunt. Egentlig ville vi vente et par år med at lave køkken, men så hørte vi om HTHs saml-selv-køkken, og så tog vi en hurtig beslutning, fortæller Regitze, der synes, at parret fik rigtig meget køkken for forholdsvis få penge.

- Men budgettet holdt dog slet ikke, for da vi først fik det gamle køkken fjernet greb ønskerne alligevel om sig. Så ville vi pludselige vælte en væg og have nyt gulv... men sådan er det vel at være husejer, siger Regitze Nella Simonsen.

FØR
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Fokus på Agerbæk

Annonce