Annonce
Debat

Østerbro skal fungere i hverdagen

Jakob Næsager (K) mener, at en af de helt store årsager til den ringe fremkommelighed på Østerbro er det store lyskryds ved Sundkrogsgade, Kalkbrænderihavnsgade og Vordingborggade. Foto: René Mølskov

Læserbrev: Der har alt for længe været trafikkøer på Østerbro. En af de store årsager til den ringe fremkommelighed er det store kryds ved Vordingborggade/Kalkbrænderihavnsgade/Sundkrogsgade.

Det har været svært at komme ud fra det gamle Østerbro via Vordingborggade til Kalkbrænderihavnsgade og dermed Ring II. Tilsvarende har det været svært at komme fra Nordhavn via Sundkrogsgade ud på Kalkbrænderihavnsgade. Det har givet køer morgen, middag og aften.

Vi konservative bragte problemet med til de netop afholdte økonomiforhandlinger på Københavns Rådhus, og der blev sat penge af til at få løst problemet.


Vi kan ikke have en helt bydel, der skal betjenes med dette ene underdimensionerede lyskryds.

Jakob Næsager


Det er nødvendigt med større dimensioner på krydset. Det giver sig selv, at når størstedelen af Nordhavn, inklusiv containerterminal og krydstogtsgæster, skal ned gennem samme ene kryds, når de skal ud fra Nordhavn, så vil det give kaos. Vi kan ikke have en helt bydel, der skal betjenes med dette ene underdimensionerede lyskryds.

Vi får nu skabt fremkommelighed og øget trafiksikkerheden - ikke mindst for de mange skolebørn til bens og på cykel. Østerbro skal fungere i hverdagen.

Annonce
Annonce
Byliv

Endelig! Nu åbner Botanisk Have igen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Historie

Vin og tobak gennem 100 år

Debat

Så lukker Øbro-Hallen igen igen

Byudvikling

Dysten om det grønne Nordhavn

Debat

Østerbro skal fungere i hverdagen

Annonce