Annonce
Debat

Ydre Østerbrogade er grim og glemt

Annonce
KøbenhavnLIV

Politi undersøgte mistænkeligt forhold ved amerikansk ambassade

Politiet undersøgte onsdag eftermiddag et mistænkeligt forhold ved den amerikanske ambassade på Dag Hammarskjölds Allé i København.Det viste sig dog, at den mistænkelige genstand var ganske harmløs. Der var tale om en kastet pose, der indeholdt en flaske. Det fortæller vagtchef ved Københavns Politi Jesper Frandsen onsdag aften. - Vi er derude, fordi en mistænkelig genstand bliver kastet. Grunden, til at vi er derude relativt talstærkt, er, at vi ikke tager nogen chancer, når det er den amerikanske ambassade.- Men jeg kan fuldstændig afkræfte, at der var tale om noget mistænkeligt, siger Jesper Frandsen.En mand kastede posen ind mellem nogle containere, der dog lå et stykke fra ambassaden, fortæller vagtchefen.Dag Hammarskjölds Allé på Østerbro blev afspærret, og ifølge Ekstra Bladet var bomberobotten Rulle-Marie og sprængstofeksperter til stede. Kort efter klokken 19 meddelte politiet, at oprydningen var færdiggjort på stedet, og man åbnede derfor gaden igen.- Vi har været til stede i forbindelse med en mistænkelig genstand ved den amerikanske ambassade. Intet om sagen, og vi er i gang med oprydning og forventer at kunne åbne op inden for ganske kort tid, skrev politiet.Ifølge avisen ankom desuden ammunitionsstyrker, ligesom ambulancer og hundepatruljer kom til.Ambassaden blev evakueret ifølge B.T. Det samme blev en række skurvogne, der ligger tæt på, ifølge Ekstra Bladet.Kort før klokken 18 bad politiet beboerne over for ambassaden om at gå væk fra vinduerne. - Vi har p.t. ikke nogen tidshorisont, så søg andre veje ind eller ud af byen, skrev politiet på Twitter klokken 16.50./ritzau/

Annonce
Annonce
Debat

Tag ansvar for dit skrald

Annonce
Historie

Det kan man ikke lige forestille sig: Da der var ridehus på Indre Østerbro

I den nyanlagte Upsalagade, på hjørnet af Upsalagade og Stockholmsgade, opførte kongelig overberider August Lørup i 1891 et rideetablissement, på foranledning af Kong Christian 9. Etablissementet fik navnet Lørups Ridehus og kostede den formidable sum af omkring kr. 400.000 kroner.

Tradition

Fastelavn og valentinsdag: Lad os bruge fasten til at vise kærlighed til mennesker, og ikke kun de nære relationer

Kirkeåret har farver, lærer jeg mine konfirmander, og hver farve har en betydning.

Byliv

Et lille lys i coronamørket: Nyt naturområde bliver mere tilgængeligt i Nordhavn

Frost og minusgrader står ikke i vejen for flere borgere, der søger ud i byens grønne områder for at nyde den friske luft og opleve det flotte, hvide landskab. Og lige op til vinterferien kommer en glædelig nyhed for de naturinteresserede.

Annonce
Annonce
Corona

Comeback: Atter testcenter ved Parken

Annonce
Annonce
Miljø

Kommunen undlader at skride ind over for fældning af træer, selvom den har vedtaget at ville forhindre det

Annonce
Debat

Posthuset på Trianglen kan da ikke lukke!