Annonce
112

Buschauffør fik ildebefindende: Kørte ind i biler

Tidligt om morgenen kørte bussen galt på Blegdamsvej. Foto: Michael Paldan

Seks biler blev tirsdag morgen beskadiget, da en 1A-bus kørte ind i dem på Blegdamsvej.

Det skriver Ekstra Bladet.

- Chaufføren fik et ildebefindende og mistede kontrollen over bussen, hvorefter kan kørte ind i flere biler, der holdt parkerede, udtaler vagtchef ved Københavns Politi, Jes Voldager, til avisen.

Manden var ved bevidsthed, da ambulancen kom, men blev senere kørt på Rigshospitalet, skriver Ekstra Bladet, som oplyser, at hverken fire passagerer i bussen eller andre kom til skade.

Arriva oplyser til Ekstra Bladet, at bussen er blevet kørt på værkstedet.

Politiet fik anmeldelsen klokken 6.38. Bussen var fra selskabet Arriva, der har garageanlægget Ryvang på Østerbro mellem Ryparken og Svanemøllen stationer.

Det er ikke første gang, at en chauffør fra Arriva får et ildebefindende. Det skete også på Jagtvej i 2015, da bus 8A kørte galt, også dengang skete der ingen alvorlige personskader ved ulykken.

Ulykken i 2015 hvor en chauffør fik et ildebefindende, og bussen kørte op på fortovet på Jagtvej. Dengang var der heller ingen personskader. Foto: Michael Paldan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Østerbro mister igen parkeringspladser

Navne

Bødkers Østerbro: Da vi flyttede fra indre til yderste Østerbro for tre år siden var det en flytning fra sushi og til kinagrill

Byggeri

Kulturcenter er forsinket endnu et år

Annonce