Annonce
Fritid

Fægtning i det fri efter genåbning: Indendørs sportsgrene rykker udendørs

Fægteklubben Trekanten i Ryparken er flyttet udendørs for tiden, men ser frem til, at deres hal kan benyttes igen. Foto: Morten Juhl
Med den delvise åbning fra begyndelsen af marts er det tilladt for idræts- og foreningslivet at samles udenfor. Derfor er traditionelt indendørs idrætsgrene for tiden flyttet ud af hallerne, for eksempel fægtning.

Udover butikkerne er det idræts- og kulturlivet, som har mærket den største forandring med den delvise genåbning af samfundet fra begyndelsen af marts her i København.

Det er fortsat ikke tilladt at dyrke sport- og foreningsaktiviteter indendørs, men udendørs er det tilladt at samles op til 25 personer, hvis det vel at mærke er i foreningsregi.

Helt andre baner

Det er nemt at forholde sig til i for eksempel fodboldklubberne, som der er en del af på Østerbro, omend de må være kreative, når store hold skal trænes, og børn og unge skal deles op.


Indendørs idrætsgrene må tænke i helt andre baner, bogstaveligt talt, end de plejer.


Men indendørs idrætsgrene må tænke i helt andre baner, bogstaveligt talt, end de plejer. Blandt andet er der startet udendørs træning for lokale håndbold- og basketballklubber her i marts.

Det samme gør sig også gældende for Fægteklubben Trekanten i Ryparken. Her er der kommet gang i fægterne udenfor på fliserne foran klubbens lokaler.

Annonce

Kårder og maskering

Beboere i Ryparken har derfor kunne se folk med kårder og maskering dyste uden foran idrætsanlægget.

Det er cheftræner Malte Trier Mørch og sportschef Ed Jefferies, der står for træningen, og i klubben håber de på, at der snart åbnes for at træne indendørs på rigtigt gulv, i stedet for på cementfliser.

Fægtehallen i Ryparken betegnes i øvrigt som Nordens eneste egentlige fægtehal.

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

15 FCK-fans tiltalt for voldsomt overfald på 16-årig

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Navne

Skuespillerinden bag 'Maude' fylder år: -  Jo ældre man bliver, jo mere skal man skynde sig med livet

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce