Annonce
Østerbro

Klar sejr til B.93-kvinderne i Farum

Annonce

Fodbold: Efter en stor holdindsats og B.93-kontrol i stort set hele kampen, blev Farum besejret 4-1 på nordsjællændernes egen hjemmebane i Farum.

Paola van der Veen scorede to mål for Østerbro-klubben.

Sejren var et vigtigt skridt i kampen om en topplacering, så B.93 kan spille i den bedste række efter sommeren. Det har Farum også klare ambitioner om.

De 321 tilskuere var i de flotte kulisser på Right To Dream Park vidne til to hold, der begge ville spille flot fodbold og køre bolden rundt. Det gav en underholdende kamp med mange chancer.

Flotte scoringer

Sofie Bruun Bredgaard fangede efter 10 minutter Farums bagkæde med en aflevering frem til Paola van der Veen, der fra midten af Farums banehalvdel spurtede fra to forsvarere og bankede bolden ind.

Shade Pratt fik i det 16. minut en lige så perfekt aflevering fra Sofie Bruun Bredgaard et par meter fra feltet, og hun rundede den fremstormende Farum-keeper og scorede til 0-2.

Hjemmeholdet fik reduceret efter Et B.93-hjørnespark, der gav et kontraløb til ex-B.93’eren Natasha Shirazi, som løb en halv banelængde med tre B.93’ere efter sig og afleverede til en helt fri Büsra Barut, der scorede til 1-2.

I det 60. minut scorede Paola van der Veen til 3-1, da Marlene Larsen i forlængelse af den forrige chance løftede bolden op til hollænderen på kanten af feltet. Hun tæmmede bolden, drejede rundt og fri af sin oppasser og lagde køligt bolden i mål ved stolpen. Det var Paolas femte scoring i fire B.93-kampe.

Michaela Schnack slog meget flot sejren fast i det 64. minut, da hun nærmest fra midten af banen tordnede et langskud mod mål og fangede Farum-keeperen for langt ude. Via undersiden af overliggeren ramte bolden ind bag stregen, vurderede dommerteamet, selv om der først var lidt forvirring, fordi bolden sprang ud af målet igen.

B.93 har nu 8 point efter 4 point og ligger nummer 2 i kvalifikationsligaen, hvor de 2 øverste pladser giver adgang til den bedste liga i efteråret.

Næste kamp er på lørdag den 4. maj kl. 12.30 på Østerbro Stadion mod Odense Q.

Herrerne tabte

B.93’s herrer kom til gengæld ned på jorden efter nmogle flotte præstationer i oprykningsspillet, da det blev til et 0-2 nederlag hjemme mod Middelfart, som det ellers lykkedes at besejre 5-2 på udebane for nogle uger siden. thof

 

 

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
KøbenhavnLIV

Nye mæglere på alléen

Annonce