Annonce
Klumme

Mettes podcast: Lyd med lykkefix

Klummeskribenten Mette Malene Bloch udgiver nu egen podcast.
Annonce

Jeg har en god nyhed. Jep! – det har jeg!

Det kan være svært at forholde sig til, da verden er helt tosset i øjeblikket. Drama alle vegne, både i ud- og indland, og ikke ret meget at råbe hurra for, ud over at det snart er jul og at musikken i alle tilfælde, bliver velkendt og glad.

Men, jeg har startet en podcast der kun har til formål at gøre dig glad. Jeg startede den faktisk i foråret, så helt ny er den jo ikke, men jeg har ikke ville fortælle dig det, for jeg skulle lige sikre mig at den var langtidsholdbar. For er der noget værre end at blive grebet af en serie i tv eller et program i radioen, som så stopper lige så hurtigt som det startede?


Jeg var træt af dårlige nyheder og tænkte, at så var det nok bedst selv at tage affære og sprede lidt glæde!


Den har heldigvis vist sig at holde momentum, og den hedder ”Lykkefix”. Hvis du ikke er med på podcast-bølgen endnu, så kan jeg fortælle dig, at det er gratis at lytte. Du vælger bare en platform du kan lide, eks. Spotify, og så søger du på ”Lykkefix”.

Måske undrer du dig over hvorfor jeg har kastet mig over noget der hverken giver penge eller berømmelse, men jeg var træt af dårlige nyheder og tænkte, at så var det nok bedst selv at tage affære og sprede lidt glæde! – Så hvis du trænger til et smil, et grin og at få tempoet lidt ned, så lyt med.

https://danske-podcasts.dk/podcast/blochamok
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Sognepræst: Jeg løber ad helvede til

Erhverv

Vinhandler begyndte som købmand

Annonce