Annonce
Østerbro

Mors dag: Det kan I lave sammen

Annonce

Mor kan noget, som ingen andre kan. Derfor har hun fået sin helt egen dag, der kun er afsat til hyldest.

I år er det 12. maj, og her følger en række begivenheder, som du kan lave med din mor, hvis du ikke er til blomster eller chokolade.

Yoga og jordbær for mødre og døtre

Knuthenborgvej: I anledningen af mors dag inviterer Firmaidræt Storkøbenhavn til yoga i KFIU-Hallen i Valby. Alle kvinder er inviteret til yoga for begyndere, bobler og jordbær 12. maj klokken 10.30 til 12.00. Udover yogaen vil der være en lille gave klar til at tage i brug med det samme. For at deltage behøver man ikke at have nogen form for erfaring. Det er gratis at deltage i arrangementet, hvilket skal ske på www.fskbh.dk senest 8. maj. Der er rift om pladserne!

Mal på mors dag og få maden betalt

Malerarbejde: Flügger Farver på Peter Bangs Vej laver et nyt tiltag, som skal komme mødre til gavn. I stedet for at give din mor en blomsterbuket, kan du samle familie og overraske hende med at udføre det malerarbejde, som hun længe har gået og drømt om.

Flügger Farver på Peter Bangs Vej giver et tilskud til maden. Hver gang man køber Flügger produkter for 500 kr., udløser dette et gavekort til Just-Eat på 100 kr., som man kan bruge under malerarbejdet. Dette gælder for hele uge 19, og malerprojektet behøver ikke nødvendigvis være til ens mor.

Giv andre gode familieoplevelser

Indsamling: På Mors dag, søndag 12. maj, mangler SOS Børnebyerne rigtig mange indsamlere på Amager. Indsamling er med dét formål at give forældreløse og udsatte børn et bedre liv med et kærligt hjem. Mange børn har ingen mor at fejre på Mors dag, og det er derfor, at pengene går til netop forældreløse børn. Indtil videre har 59 meldt sig til indsamlingen, men der mangler stadig at blive besat 261 ruter.

»Vi mener det faktisk bogstaveligt, når vi siger ’Giv en mor på Mors dag’, for vi hjælper forældreløse børn, så de får en plejemor – det vi kalder SOS-mor – og et nyt hjem,« siger Mads Klæstrup Kristensen, direktør i SOS Børnebyerne, i en pressemeddelelse. Hvis du vil være indsamler, kan du tilmelde dig på www.sosindsamling.dk eller på telefon 33 73 02 33.

Forkæl din mor med hjemmelavede lækkerier

STORE MAGLEBY: Det økologiske amagergartneri Seerupgaard holder økologisk Mors Dag søndag 12. maj klokken 13.00-17.00 på Fælledvej 120.

Her kan man sørge for at forkæle mor med bobler, kaffe, kage og hjemmelavede lækkerier, mens ungerne kan så en blomst til mor i fine gamle lerpotter eller klappe kaninerne.

Arrangementet er udendørs, så tag et tæppe og mor under armen – hun skal forkæles, ikke forkøles – og nyd marken og naturen helt tæt på.

Mere om arrangementet kan ses på Facebook.com/seerupgaard eller instagram.com/seerupgaard hvor der løbende kommer oplysninger om arrangementet.

Gratis indgang til udstilling om familiens betydning

På søndag er det gratis for alle mødre at komme på museet Den Hirschsprungske samling.

På dagen er der blandt andet en gratis omvisning af familieportrætter klokken 14-15. Her kan man sammen se nærmere på familiens betydning i kunsten op gennem det 19. århundrede.

For de mindste børn og deres mødre er der aktivitetsark, hvor man sammen kan gå på opdagelse i samlingen og finde små detaljer, som er gemt i værkerne. Når alle detaljer er fundet, venter der en lille præmie. Arkene er gratis og kan hentes i skranken.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
KøbenhavnLIV

Nye mæglere på alléen

Annonce