Annonce
Byliv

Nærmest som et rigtigt eventyr: Kiosk ved Parken har haft fremgang i coronaåret

Det har været et godt år for Eventyrkiosken, som har historie tilbage til 1923. Foto: Thomas Frederiksen

Den 98 år gamle Eventyrkiosken på hjørnet af P.H Lings Allé og Øster Allé er åbnet tidligere, end den plejer. Og indehaveren Stig Roer er glad for at kunne servicere københavnerne, der går tur om vinteren i Fælledparken, og så har det endda været ægte vinter i år.

Normalt er åbningstiden mellem marts og oktober, men Stig Roer har efter aftale med Københavns Kommune fået det forlænget det i begge ender, så den først lukker i november, og målet er, at den bliver helårsåben.

Stig Roer overtog Eventyrkiosken i 2017 og har fornyet konceptet og lagt vægt på, at der skal være kvalitetsvarer. Senest er der indgået en aftale om at sælge brød fra den nærliggende Galst Bageri i Skjolds Klubhus.

Annonce

Fodbold-og koncertgæster er gode kunder for Eventyrkiosken, men dem har det været småt med det seneste år. Men på trods af det har kiosken ikke oplevet nedgang i coronatiden, tværtimod.

- Vi har haft fremgang i omsætningen det seneste år, siger Stig Roer, så den længere åbningsperiode, og at mennesker har opholdt sig mere i Fælledparken, har altså mere end opvejet salget til Parkens gæster.

Evetyrkiosken sælger udover bagerbrød blandt andet varme og kolde drikke og pølser.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Østerbro mister igen parkeringspladser

Navne

Bødkers Østerbro: Da vi flyttede fra indre til yderste Østerbro for tre år siden var det en flytning fra sushi og til kinagrill

Byggeri

Kulturcenter er forsinket endnu et år

Annonce