Annonce
Corona

Parken åbner op for testcenter: Få svar på under 15 minutter

Nu kan københavnerne snart blive testet i Parken - og få svar på under 15 minutter. Foto: Lars Rønbøg
Annonce

Fra næste uge af får københavnerne nu muligheden for at blive testet i Parken, der åbner op for et nyt testcenter i samarbejde med Copenhagen Medical.

Her får borgere muligheden for at få en WHO-godkendt antigen-hurtigtest, der giver svar på under 15 minutter, gennem Copenhagen Medical.

- Parken har størrelsen, beliggenheden og faciliteterne til testkapacitet i stor skala. Ved hjælp af vores tests, kan københavnerne dermed få et digitalt svar i løbet af 15 minutter. Det betyder, at vi hurtigt kan bryde mange smittekæder, så smitteopsporing kan komme i gang øjeblikkeligt, pointerer Jeppe Handwerk, direktør i Copenhagen Medical A/S, i en pressemeddelelse.

Direktør i Parken, Lars Bo Jeppesen, er ligeledes glad for samarbejdet, der skal sætte yderligere gang i testkapaciteten i hovedstaden.

- Vi er en del af byen, og vi er selv københavnere, så vi har her fået en mulighed for at bidrage til, at flere kan blive testet hurtigt for at bekæmpe smittespredning, og byen hurtigere kan blive sig selv igen, som vi alle ønsker det, understreger han.

Parken åbner op for det nye testcenter mandag 21. december - testen er gratis og tidsbestilling, eller henvisning fra egen læge, er ej nødvendigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østerbro

I har talt: Vi skal skrive om Enigma

Klumme

Sognepræst: Jeg løber ad helvede til

Erhverv

Vinhandler begyndte som købmand

Annonce