Annonce
Debat

Posthuset på Trianglen kan da ikke lukke!

Østerbro Posthus lukker, og det ryster Maria Kudsk der har sendt os dette indlæg. Foto: Thomas Frederiksen.
Annonce

Læserbrev: Det kom som et chok, da Østerbro Avis onsdag 3. februar skrev, at posthuset på Trianglen havde lukket. Jeg har intet hørt om det på forhånd. Hvor er det blevet meddelt?

Jeg er kommet på posthuset ca. en gang ugentlig i mange år, således også i sidste uge, og jeg så intet tegn på, at noget var andet end coronalukket. Hvad er grunden?


”Vi har ikke plads, når vi også skal være museum”. Det argument fatter jeg slet ikke. Det er da noget de selv bestemmer.

Maria Kudsk


Vi har hele tiden været totalt trygge ved, at Enigma skulle rykke ind. Vi troede, at det netop ville sikre, at posthuset ville forblive der. Hvilket kunne være mere oplagt?

Ved interviewet med museumsdirektør Jane Sandberg i avisen, begrunder hun det med, at ”Vi har ikke plads, når vi også skal være museum”. Det argument fatter jeg slet ikke. Det er da noget, de selv bestemmer.

Hvis de ville prioritere, at stedet fortsat skulle være aktivt i nærområdet, vise hvordan postvæsenet fungerer i dag og i det hele taget være en del af den aktuelle hverdag, så skal postkontoret da selvfølgelig fortsat være der.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hæder

Shellhuset, Flammen, Citronen og Hvidstensgruppen: Østerbroere har modtaget national hædersmedalje for film om anden verdenskrig

Debat

En vildere Fælledpark vil gavne byen

Debat

Ydre Østerbrogade er grim og glemt

Annonce