Annonce
Parkering

Ryesgade: Nu kan beboere parkere der fra eftermiddag til morgen

Sygetransportpladserne er blevet mere tydelige i Ryesgade, og nu kan der parkeres af beboere og andre borgere klokken 16-9. Foto: Thomas Frederiksen
Annonce

11 parkeringspladser blev pludselig ændret i Ryesgade, da Rigshospitalet omdannede den tidligere udlændingestyrelse til en coronatestklinik.

Uden varsel blev der indført et kvarters parkering døgnet rundt på ni pladser, og to yderligere blev afsat til sygetransport, også 24 timer i døgnet i begyndelsen i november.

Beboerformand Sheku Amadu Jalloh og formand for Østerbro Lokaludvalg Allan Marouf gik frem med kritik af disse forhold i Østerbro Avis, og efter avisen har været mellemmand mellem Rigshospitalet og Københavns Kommune, er parkeringsreglerne nu ændret, efter klinikken  har fået nye faste åbningstider alle dage klokken 9-16.

Således kan beboere - og andre for den sags skyld - nu holde der i fra klokken 16 om eftermiddagen og frem til klokken 9 om morgenen, når klinikken ikke har åben. Sheku Amadu Jalloh og Allan Marouf er tilfredse med denne udvikling.

Klinikken er kun for Rigshospitalets ansatte og patienter, mens øvrige borgere nu skal til en klinik på Vingelodden mellem Ryparken og Bispebjerg stationer.


De 9 parkeringspladser hvor de 15 minutters parkering nu er tidsbegrænset til klokken 9-16. Foto: Thomas Frederiksen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rund dag

Et liv med malerpensler og filmstrimler

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Debat

Hvilke altaner skal forbydes på Østerbro?

Debat

Pigerne skal med i foreningsidrætten

Annonce