Annonce
Østerbro

Speed-date din fremtidige babysitter

Annonce

LANCERING: Europas største sociale platform for børnepasning er lanceret i Danmark, og i den forbindelse holdes også landets første speed-dating event for forældre og babysittere.

Onsdag 19. december, klokken 16-18 er familier og babysittere i Københavnsområdet inviteret til at mødes i cafeen på ENIGMA - Museum for post, tele og kommunikation, Øster Allé 1-5, for at lære hinanden lidt at kende som en fejring af lanceringen.

Yoopies er en social platform, der forsøger at hjælpe familier med at få hverdagen til at hænge sammen ved at give disse muligheden for at få en ekstra hånd fra en hjælpsom person på områder inden for børnepasning, dyrepasning, hjemmehjælp, rengøring og lektiehjælp.

Til eventet vil forældre og babysittere blive delt op med navneskilte adskilt i farver og vil så efterfølgende løbende blive introduceret for hinanden, så de kan lære hinanden bedre at kende, mens der serveres gløgg og æbleskiver. Børnene er selvfølgelig også inviteret.

Der er begrænsede pladser til arrangementet, som har været afholdt i flere andre europæiske storbyer med stor succes. lbp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
112

Den rullende politistation parkerede på Østerbro

Annonce
Forsiden netop nu
112

Fire vanvidsbilister stoppet på Lyngbyvej

Ældre

Nye motionsredskaber i ældrecenter

Byliv

Populær café er flyttet til hovedvej

Bøger

Mosevand og tudseæggesandwich

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce