Annoncørbetalt indhold

Hvorfor er kontinentalsengen danskernes foretrukne sengevalg?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ikke uden grund, at det netop er kontinentalsengen, der er det foretrukne valg blandt danskerne. Derimod er der faktisk op til flere grunde til, at det er denne sengetype, som de fleste går på jagt efter, når det er tid til at købe en ny seng.

Har du i lang tid gjort dig tanker om at købe en ny seng, er der derfor en god chance for, at det er en kontinentalseng, du er gået på jagt efter. Blandt de mest klare årsager til, at folk foretrækker en kontinentalseng, bliver du præsenteret for herunder.

Annonce

Yder en god komfort

Når et par skal købe sig en ny seng, er det som regel en kontinentalseng i 180x200, der står øverst på ønskelisten. Dette er der flere gode grunde til, men det handler dog i høj grad om, at det er en seng, der er i stand til at yde en rigtig god komfort.

Er du gået på jagt efter en ny seng, og vil du være sikker på, at du får den højest mulige komfort, er en kontinentalseng det rette valg. Vær dog opmærksom på, at der er stor forskel på de mange modeller, hvorfor det ikke vil være dem alle, der stemmer godt overens med dine tanker.

Har en god højde

Højden på denne type senge er også en afgørende faktor for mange. Da den har en vis højde, får man nemlig lettere ved at komme ud af sengen om morgenen. Har man ofte svært ved dette, bør man overveje at skifte til en ny kontinentalseng.

Dette er ikke noget, der har betydning for alle, men for rigtig mange af det en af de primære grunde til valget af en kontinentalseng. Er det også noget, der har betydning for dig, er det selvfølgelig denne sengetype, du skal vælge.

Er billigere end elevationssenge

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der også er rigtig mange, der har et ønske om at købe en elevationsseng. Det er dog ikke alle, der rent faktisk ender med at købe en sådan seng, da det koster en del ekstra at købe en seng med elevation.

Ønsker du ikke at betale ekstra for elevation, er det bedre at gå på jagt efter en kontinentalseng. Her får du nemlig den samme mængde komfort, men må dog undvære elevation. Til gengæld vil du kunne spare adskillige tusinde kroner.

Mange er glade for udseendet

Til trods for, at det ikke er noget, der har betydning for alle, er der også rigtig mange, der ender med at vælge en kontinentalseng, fordi de er vilde med udseendet af dem. De mener, at en sådan seng tilfører et sidste touch til indretningen i deres soveværelse.

Samtidig er der tale om en seng, der har en vis størrelse og fylde, hvilket kan gøre en stor forskel i et soveværelse, hvor der ikke er mange andre ting. Dette er derfor også noget, der er værd at have med i dine overvejelser, hvis du er gået på jagt efter en ny seng.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.