Annoncørbetalt indhold

Kom i gang med at skifte tag med disse tips

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er et stort projekt, når du gerne vil skifte dit tag. Derfor er det også noget, der kræver god forberedelse og planlægning, så du kommer rigtigt i gang.


Annonce

Her får du en række tips til din planlægning.

Søg rådgivning hos en professionel


Der er garanteret en hel masse, du er i tvivl om inden og under dit tagprojekt. Derfor giver det rigtig god mening at søge rådgivning hos en professionel.


En arkitekt, bygningskonstruktør el.lign. kan hjælpe dig med valg af tag og andre detaljer omkring udskiftning af dit tag.


Hvis du bor i Randers eller omegn, kan du få hjælp og rådgivning til nyt tag her.

Tænk grundigt over dit valg af tag


Dit tag er en rigtig stor del af husets samlede udtryk. Derfor har det også stor betydning, hvilket tag du vælger. Det er en stor hjælpe at tage ud og kigge på forskellige tagtyper for at få inspiration.


Hvis du vælger en anden type tag, end der er på dit hus i forvejen, så er det en god idé at være ekstra opmærksom på, om det er en type, der passer til din bolig. Det er nemlig vigtigt, at du ser dit hus som en helhed. Derfor nytter det ikke altid noget bare at vælge en tagtype, der ser flot ud. Du er nødt til at tænke over, om det også passer til husets stil.


Hvis du er i tvivl om det, så er det igen en god idé at søge rådgivning hos en professionel. Det kan give dig et nyt perspektiv på dit tag.


Undersøg en pris på dit nye tag


Det er rigtig rart at have en idé om, hvad dit nye tag koster, inden du går i gang. Det giver dig en bedre chance for at lægge et budget og lave en plan.


Prisen afhænger dog af flere faktorer. F.eks. er der meget stor forskel på, hvilken tagtype du vælger. Prisen hænger ofte sammen med tagets levetid. Derudover er der også nogle tagtyper, der kræver et undertag, hvilket derfor koster ekstra.


I dit budget skal du også tænke over demontering af dit gamle tag. Det er som regel også en stor post, der er værd at notere i dit budget.


Hvis du er i tvivl om, hvad dit nye tag koster dig, så er det en god idé at bruge en tagberegner. En tagberegner kan hjælpe dig med at give en cirkapris på dit nye tag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.