Annonce
Randers Onsdag

Bettina fra Randers vandt rejse til Tyrkiet

Bettina Stokvis Horsleben kan sammen med sin familie glæde sig til at rejse tilk Tyrkiet til foråret. Foto: Beautycos
Af sted på all inclusive-ferie med hele familien.
Annonce

Randers: Bettina Marie Stokvis Horsleben fra Randers kan sammen med sin familie glæde sig til en rejse til de varme lande - nemlig til det femstjernede Pegasos World i Tyrkiet. Bettina Stokvis Horsleben blev nemlig vinder af en konkurrence, som butikskæden Beautycos i december afviklede i samarbejde med kosmetik-virksomheden Inglot Denmark.

Flere end 2000 personer deltog i konkurrencen, og blandt dem blev én tilfældig vinder trukket ud: Bettina Stokvis Horsleben fra Randers.

Rejsen til Tyrkiet er en all inclusive-tur med Nazar Rejser, og den har en samlet værdi af 17.000 kroner.

Bettina Horsleben var først skeptisk overfor at deltage i konkurrencen.

- Vi vinder jo aldrig, sagde hun.

Men butiksbestyrer Sofie Petersen i Beautycos i Brødregade overtalte hende alligevel til at være med.

- Det var derfor en overrasket, men glad vinder, jeg fik i røret, da jeg kontaktede Bettina for at dele de gode nyheder med hende, fortæller Louise Iversen, som er PR og Social Media Manager hos Beautycos.

- Aldrig før har vi holdt en konkurrence af så stor værdi, og det har været skønt at se den opbakning og glæde, der har været hos de besøgende rundt omkring i butikkerne. Vi lancerede Inglot i otte ud af ti fysiske butikker, her i blandt Randers samt på vores webshop sidste år og er på nuværende tidspunkt eneforhandler af mærket i Danmark, tilføjer hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce