Annonce
Annonce
Randers Onsdag

Godt nyt til borgere i Region Midtjylland: Nu kan alle skrive sig op til en restvaccine mod covid-19

Regionen: Hvis du kan stille på dit lokale vaccinationscenter på 30 minutter og har lyst til at blive vaccineret, er der godt nyt fra Region Midtjylland.

Randers Onsdag

Slut med betaling: Hundredvis af gratis p-pladser er tilbage i midtbyen

Randers: Det gav et ramaskrig blandt Randers' pendlere, da indehaveren af det store parkeringsareal på Brotoften sidste forår så sit snit til at tjene lidt ekstra og derfor indførte betalingsparkering på de hundredvis af parkeringspladser.

Randers Onsdag

Skolevej spærres, busrute omlægges og flere veje ensrettes: Cykelløb forstyrrer trafikken anden pinsedag

Randers: Selvom Tour De France-feltet alligevel ikke kommer til at være at finde på de danske landeveje i år, er der heldigvis andre, lokale løb, der ruller ud på vejene på trods.

Annonce
Annonce
Randers Onsdag

Grøn Koncert trækker stikket

Annonce
Randers Onsdag

Nyt mexikansk spisested på havnen: Telling bliver til Taco Boy

Randers: Der er endnu ikke sat dato på åbningen, men det ligger fast, at det bliver det mexicanske spisested Taco Boy, der flytter ind i lokalerne, der indtil for nylig husede fiskehandler Bent Telling ved havnekajen i Randers.

Randers Onsdag

Populær børnetøjsforretning lukker i Randers: Nu vil ejeren satse alt på netbutikken

Randers: Forbipasserende og kunder ved børnetøjsbutikken Lillepot i Snaregade har efterhånden i nogle uger kunnet bemærke et gult skilt, der er blevet hængt op på indgangen til butikken.

Randers Onsdag

Marketingkoordinator i Randers City Forening, Pernille Lyager, vil bevare Randers' charme

Randers: Pernille Lyager er ansat som marketingkoordinator på Randers City Forenings kontor i Brødregade 25, hvor hendes primære opgave er at løse alt, der vedrører markedsføring af cityforeningen samt den kommunikation, cityforeningen har udadtil, med særligt fokus på de sociale medier.

Randers Onsdag

Randers City Forening: Sammenhold og fællesskab i midtbyen

Randers: Randers City Forening med kontor i Brødregade 25 blev dannet i 1989 som en forening, der med sammenhold og fællesskab som omdrejningspunkt sætter fokus på at promovere butiks- og restaurationslivet i Randers midtby.

Annonce
Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce