Annonce
Randers Onsdag

Få styr på saks, styling, voks og hårfarver

På Randers’ erhvervsskole, Tradium, kan du blive uddannet til frisør.
Annonce

Randers: Er du kreativ og følger med i moden? Har du styr på, hvilke farver der er et must denne sæson? Tjekker du, om andres hår sidder godt? Kan du lide at style hår? Drømmer du om at arbejde i en salon, hvor det går stærkt, og hvor der er mange forskellige opgaver hver dag? Kunne du tænke dig at arbejde med mennesker - give dem noget fedt hår og en god oplevelse, mens de er i salonen?

Kan du svare ja på mange af disse spørgsmål, så er frisøruddannelsen sandsynligvis lige noget for dig.

Som uddannet frisør kan du få arbejde i større og mindre saloner. Du kan også vælge at arbejde i udlandet. Du har mulighed for at efteruddanne dig til stylist, tekniker eller faglærer, og så kan du jo også åbne din helt egen salon.

Annonce

Hvad skal jeg lære

Frisøruddannelsen giver en grundlæggende viden om at klippe, sætte og pleje hår. Du får desuden viden om de mange produkter der er i handlen, og om den måde de virker på. Der findes både plejende produkter og produkter, der bruges til at sætte håret med. Du lærer blandt andet om klippeteknik i kort og langt hår, at lave forskellige slags permanent og at fastgøre løse hårdele, de såkaldte ekstensions.

Du lærer også at klippe skæg, farve bryn og øjenvipper samt at lægge make-up. Derudover lærer du om frisuredesign på både herrer og damer, og får viden om de nyeste teknikker og trends indenfor hårmode.

Annonce

Få mere at vide

Uddannelsen til frisør sker på Tradiums frisørafdeling, Vester Allé 26.

Uddannelsen til frisør på Randers’ erhvervsskole, Tradium, tager op til fire og et halvt år afhængig af forudgående skolegang og alder. Uddannelsen som hører under Tradiums hovedområde Omsorg, Sundhed & Pædagogik.

Tilmelding til uddannelsen sker altid på optagelse.dk

Uddannelsen er delt op i et grundforløb og et hovedforløb, som veksler mellem praktik og undervisning - i virksomheden og på skole.

På grundforløbet får du ikke løn, medmindre du har en uddannelsesaftale. Du kan søge SU, hvis du er over 18 år.

Du får lærlingeløn fra den dag, hvor din uddannelsesaftale træder i kraft - både i praktik- og skoleperioderne.

Er du fyldt 25 år, har du mulighed for at komme i voksenlære, hvor lønnen i hele læretiden normalt svarer til fagets mindsteløn.

Vil du vide mere kan du få råd og vejledning hos Tradium Vejledningscenter, Vester Alle 26, email vejledning@tradium.dk, telefonnummer: 70111010.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce