Annonce
Randers Onsdag

Jes og Miamaja har overtaget urmagerforretning i midtbyen: Nye ansigter - men samme butik

Først stod han i lære, derefter var han i seks år ansat i City Ure, og nu har Jes Verner Rasmussen sammen med sin kæreste, Miamaja Søholm, overtaget urmagerforretningen i Randers midtby. Foto: Annelene Petersen
Først stod han i lære, derefter var han i seks år ansat i City Ure, og nu har Jes Verner Rasmussen sammen med sin kæreste, Miamaja Søholm, overtaget urmagerforretningen i Randers midtby.

Randers: I City Ure, Torvegade 1, er tiden under coronanedlukningen blevet brugt til et generationsskifte, idet Lars Kirkegaard Sørensen og Karin Rahbæk har besluttet at sælge deres forretning til kæresteparret Jes Verner Rasmussen og Miamaja Søholm.

Helt ny i forretningen er Jes Verner Rasmussen ikke. Han er ud af en urmagerfamilie og begyndte som lærling i City Ure, hvor han har været ansat, siden han blev uddannet urmager med bronzemedalje for seks år siden.

For Miamaja Søholm derimod er det at arbejde i en urmagerforretning ikke kun en ny branche, hun er trådt ind i. Det er også et helt nyt fag.

- Jeg har stået lidt i forretning i mine unge år, men det er ved at være nogle år siden, så det bliver noget helt nyt for mig, siger Miamaja Søholm med et smil.

- Jeg blev uddannet pædagog fornylig, så det var ikke lige dette, jeg havde regnet med, jeg skulle. Men vi har været sammen i otte år, og jeg har valgt at støtte Jes fuldt ud i det her, som er han store drøm om at være selvstændig urmager, siger hun, der i City Ure bliver den, der står for salg, service og regnskaber, mens Jes Verner Rasmussen tager sig af alt, der har med ure at gøre.

Annonce

Ejerne er nye, men butikken er den samme

Kunderne i City Ure vil ikke komme til at mærke det store til, at der er kommet nye ejere i butikken.


I det store hele vil de, der kender City Ure, fortsat have den butik, de er glade for.

Miamaja Sølholm, medejer af City Ure, Torvegade 1


- Vi har snakket meget om, at vi ikke vil lave så meget om, for vi ved, at vi har mange kernekunder, som kommer her, netop fordi de ved, hvad det er, og fordi de kender Lars (Kirkegaard Sørensen, red.). Så det er nogle nye ansigter, der står her, men det er stadig den samme butik med samme priser og gode service og kvalitet, siger Miamaja Søholm, der tilføjer at det også fremover bliver muligt at møde Lars Kirkegaard Sørensen i City Ure, da han vil være ansat i forretningen nogle timer om ugen.

Lidt fornyelse vil der dog med tiden finde vej til sortimentet i City Ure.

- Det bliver noget med digitale ting, for vi er jo i det 21. århundrede. Så der er lige nogle ting, der skal oppes dér, siger Miamaja Søholm og smiler.

- Men i det store hele vil de, der kender City Ure, fortsat have den butik, de er glade for, tilføjer hun.

Annonce

Reparation efter aftale

I forhold til at overtage City Ure midt i en coronatid lægger Miamaja Søholm ikke skjul på, at det har været en lidt trist opstart og ikke lige det, hun og kæresten havde ønsket sig.

- Men vi tager det i stiv arm og som det kommer. Nu har vi for eksempel fået lov til at åbne op for vores værksted, så vi kan have åbent for reparationer af ure. Vi håber bare, at der kan komme gang i de hjul hurtigst muligt igen, så det snart bliver bedre igen, siger hun.

"Jeg har stået lidt i forretning i mine unge år, men det er ved at være nogle år siden, så det bliver noget helt nyt for mig", siger Miamaja Søholm, der fornyelig blev udlært pædagog, men nu har overtaget City Ure, Torvegade 1, sammen med sin kæreste. Foto: Annelene Petersen

Så længe City Ure er ramt af coronanedlukning, vil der være mulighed for indlevering og afhentning af ure i forbindelse med reparation i døren til forretningen. Det er bare vigtigt at man husker at ringe og lave en aftale på forhånd. Det kan ske på telefonnummer 86424245 mandag til fredag i tidsrummet klokken 9.30-15.

- Vi bruger selvfølgelig både mundbind og handsker og opfordrer vores kunder til også at have mundbind eller visir på. Vi anbefaler ogsår at man betaler med mobilpay, siger Miamaja Søholm.

Hun tilføjer, at da det stadig ikke muligt at foretage ombytning af julegaver eller returnering af ure, vil alle julegaver kunne byttes eller returneres op til en måned efter den officielle dag, hvor forretningen atter må åbne fysisk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Metalsangkor mangler sangere

Randers Onsdag

Coronaramt sangkor fylder 70

Randers Onsdag

Nu vil Gitte nørde endnu mere

Annonce