Annonce
Randers Onsdag

Kendt brødregade-butik er flyttet: De 25 meter gør en verden til forskel

Fotobutikken Fotomax er flyttet fra små butikslokaler i Brødregade 15 til nye, store lokaler på Brødregade 28. Her ses indehaver Lars Pedersen i de nye lokaler. Foto: Annelene Petersen
I de sidste 34 år har Lars Pedersen drevet sin forretning fra det samme hjørne af Brødregade. Men nu er fotobutikken Fotomax flyttet 25 meter - over på det modsatte hjørne, og det føles helt som at vinde i lotteriet, fastslår indehaveren.

Randers: En bedre butik med en billigere husleje. Det er helt enkelt det, som indehaver af fotobutikken Fotomax, Lars Pedersen, har fået ud af en flytning til nye lokaler.

I de sidste 34 år har Fotomax haft hjemme i Brødregade 15, der ligger på hjørnet af Brødregade og Dytmærsken. Men det fik en ende, da butikken for nylig rykkede ind i nye lokaler i Brødregade 28, som ligger lige skråt over for de gamle lokaler.

- Jeg har sådan set gået og kigget ud ad døren og over på butikken her i lang, lang tid. En dag faldt jeg i snak med ejerne af bygningen, og da de tilbød mig lejemålet til en husleje, der var lavere end den, jeg havde i forvejen, så var det let at sige ja, siger Lars Petersen, som ikke er sen til at slå fast, at han har gjort en virkelig god handel.

Annonce

- Det er fuldstændig som at vinde i lotteriet. De her lokaler passer fuldstændig til os, så det kunne ikke være bedre, siger han.


Det er fuldstændig som at vinde i lotteriet. De her lokaler passer fuldstændig til os, så det kunne ikke være bedre.

Lars Pedersen, indehaver af Fotomax


En mere synlig butik

Én ting er, at den nye butik helt generelt er større og mere moderne indrettet end den tidligere, som ifølge Lars Petersen var præget af små og kringlede rum.

Noget andet er, at den nye butiksfacade skaber væsentlig mere synlighed for Fotomax.

- Vi har fået en meget bedre beliggenhed, selvom vi kun har flyttet os 25 meter. I den gamle butik er vinduerne små og smalle, og bygningen er bare sådan en, man går tæt op ad, indtil man runder hjørnet og er på Brødregade. Men her kan folk virkelig se os og se ind, siger Lars Pedersen.

De store, brede facadevinduer på Brødregade 28, sørger for, at Lars Pedersens fotobutik, Fotomax, har en meget større synlighed i gadebilledet, end det var tilfældet i de gamle lokaler. Foto: Annelene Petersen

Fotomax sælger blandt andet fotorammer på både standard- og specialmål, ligesom man også kan få printet, forstørret og indrammet digitale billeder samt få taget pasfoto.

Desuden fremkalder Lars Pedersen og hans medarbejderstab ganske mange analoge filmruller, som vi kender dem fra engangskameraer og tiden før digitalkameraet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Tegn på at du kan have rotter

Annonce