Annonce
Randers Onsdag

Mode Centrets lokaler i stueplan er lejet ud: Ombygningen bliver omfattende

C&C Isenkram flytter ind i Mode Centret i Torvegade. Foto: Annelene Petersen
Til foråret er det slut med gabende tomme vinduer i det tidligere Mode Centret i Torvegade. Det har stået tomt siden april 2016 og været ude for en større vandskade, men nu går renoveringsarbejdet for alvor i gang.
Annonce

Randers: Så er der godt nyt om de tomme forretningslokaler i Torvegade, som i en menneskealder har været Mode Centret. De har stået tomme i over tre år, siden Janne Kjær i april 2016 flyttede tøjforretningen (nu hedder den Huset Nord, red.) til de lokaler, der tidligere husede Engelsk Herremagasin, eller i daglig tale EHM, i Middelgade. En gang til foråret 2020 kommer der liv, leben og kunder i de 750 kvadratmeter på stueplan i Torvegade igen.

Det bliver C&C Isenkram, der rykker ind i lokalerne. Isenkræmmeren rykker dermed en tak, ind i større og meget mere synlige lokaler. Det er snart fem år siden, at butikken flyttede "hjem" til det sted, hvor Christensens Udstyrsforretning så dagens lys i 1911, i Kirkegade 2. der blev flyttet fra Middelgade 4, hvor C&C Isenkram har bibeholdt lokaler til butikkens webshop og lager. Og nu er flytteturen altså kommet til Torvegade, fordi muligheden opstod.

- Vi vækster hele tiden og kan godt bruge de ekstra 200 kvadratmeter, vi får ved at flytte ind i Mode Centrets gamle lokaler. Vi kommer fra 550 kvadratmeter i Kirkegade 2, men i takt med at kunderne handler mere og mere på nettet, så bliver vi nødt til at få flere og flere varer i sortimentet. For jeg har den holdning, at de varer vi sælger online, de skal kunne opleves i den fysiske forretning også. Og det kræver plads, lyder det fra Flemming Bødker, der ejer C&C Isenkram.

Han havde ikke set det komme, at han kunne leje Mode Centrets gamle lokaler.

- Men da chancen var der, så var det jo med at slå til. Det har stået tomt længe, og så var der jo en større vandskade, som jeg tror har været med til, at man kunne komme til fadet. Men nu renoveres hele bygningen, der skal lægges nyt tag, der kommer ny facade og der skal laves ti luksuslejligheder oven over forretningen, siger Flemming Bødker.

I 2015 rykkede Flemming Bødker C&C Isenkram "hjem" i lokalerne i Kirkegade 2 og nu flyttes den ind ved siden af i Mode Centret. Arkivfoto: Lars Rasborg
Annonce

Glæder sig til store vinduer

Han glæder sig især over at butikken bliver i ét plan og at der er så store vinduer, der for alvor gør C&C Isenkrams varer synlige for kunderne.

- Her, hvor vi er nu, er der ikke så store vinduer, og vi kan ikke lave noget om, for bygningen er bevaringsværdig, siger Flemming Bødker.

Han siger, at hvis ikke han sørger for hele tiden at være på forkant og være tilstede for kunderne både i en webshop og med en fysisk butik, så går det galt.

- Ved at beholde webshoppen med lager lige ved siden af, i Middelgade 4, så er det smart og fleksibelt. Kommer der en kunde, der skal bruge 48 tallerkener af det samme stel, og jeg kun har 24 i forretningen, kan jeg lige på ti sekunder sende en medarbejder hen i webshoppen og hente 24 mere. Og er der travlt i butikken kan medarbejdere fra webshoppen hentes ind eller omvendt, hvis der ikke er travlt, kan de sendes over i webshoppen og pakke ordrer, siger Flemming Bødker.

Annonce

Oplevelser er vejen frem

Han satser på, at folk vil have oplevelser, når de går i forretninger.

- Og det kan vi bedre tilbyde med mere plads og endnu flere varer, siger han.

Mens facaden i de kommende lokaler skal rykkes ud ved indgangen til den hedengangne forretning i Mode Centret, Mirell, beholdes indhakket længere henne.

- Så kan vi have vores udendørsvarer i tørvejr, siger Flemming Bødker.

Der bliver altså kun én indgang til butikken, når facaden er blevet renoveret. Opgangen til lejlighederne ovenpå bliver ved porten til sportsforretningen ved siden af.

Han har ingen idé om, hvornår de nye lokaler bliver klar til at isenkram-butikken kan flytte ind.

- Jeg foreslog selv til februar, men det grinede dem, der står for ombygningen, bare af. Så hvornår det er klar, ved jeg ikke, siger Flemming Bødker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce