Annonce
Randers Onsdag

Nærmest en helt ny butik i Kirkegade

Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Kirkegade er nyrenoveret og igen i brug efter en periode med corona-lukning. I baggrunden Minna Mortensen. Foto: Anne Myrup Pedersen
Annonce

Randers: - Vi begyndte to dage før, Danmark blev lukket. Hvis vi havde vidst, det skulle ske, var vi aldrig gået i gang.

Sådan siger en af de frivillige i Kirkens Korshær i Randers, Erik Holst-Jørgensen, om den modernisering, der er sket af Korshærens genbrugsbutik på hjørnet af Kirkegade og Hospitalsgade.

Nedlukningen af Danmark - og dermed af genbrugsbutikkerne - har kostet Kirkens Korshær millioner af kroner.

Men har man sagt A, må man også sige B, lød ræsonnementet i Kirkens Korshær. Så da arbejdet var sat i gang, skulle det også fuldføres. Og dermed kunne den totalt renoverede genbrugsbutik åbne igen i sidste uge sammen med resten af branchen.

- Og vi er så glade for det, siger en af de frivillige i Kirkegade, Minna Mortensen, der har været med i arbejdet de seneste 11 år. Hun tager sin tørn i butikken hver fredag formiddag - og har savnet det under corona-lukningen.

Butikken i Kirkegade er indrettet lyst og luftigt, uden at den bugner af varer. Til gengæld kan der hentes flere varer ind fra lagerlokalerne bagved.

"Tøj og ting" står der på facaden, og det er helt dækkende for, hvad butikken rummer: forskelligt isenkram, pyntegenstande, beklædning, bøger og meget mere.

- Vi håber jo, at vi kommer til at sælge mere, når varerne præsenterer sig bedre, siger Minna Mortensen forhåbningsfuldt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Kim Larsen fejres i Pakhuset

Randers Onsdag

Nu kommer Wolt til byen

Annonce