Annonce
Randers Onsdag

Nyt mexikansk spisested på havnen: Telling bliver til Taco Boy

Farvel til Bent Telling og fiskene. Nu bliver det Jonas Holm, Ixchel Keller og Juan de Dios, der kommer til at sætte deres præg på havnemiljøet i Randers. Foto: Ivan Freund Nielsen
To mexicanere og et tidligere byrådsmedlem fra Langå er snart klar til at servere mexikanske retter på havnekanten i Randers.

Randers: Der er endnu ikke sat dato på åbningen, men det ligger fast, at det bliver det mexicanske spisested Taco Boy, der flytter ind i lokalerne, der indtil for nylig husede fiskehandler Bent Telling ved havnekajen i Randers.

Den populære fiskemand måtte for nylig kaste håndklædet i ringen og indgive konkursbegæring, efter at det ikke var lykkedes at sælge butikken, der havde stået til salg et par år.

Nu er nøglerne i stedet overdraget de nye ejere Jonas Holm og Juan de Dios, der, sammen med chefkok Ixchel Keller, skal fremtrylle mexicanske retter med taco i hovedrollen på menukortet.

Annonce

Den første taco

De nye ejere var onsdag formiddag forbi havnen for sammen med Bent Telling for at rydde op i fiskebutikken og gøre klar til nyt udstyr i det kommende spisested.

- Det hele skal gøres ordentligt. Derfor har vi ikke sat dato på åbningen, men vi har lovet Bent, at han får lov til at smage den første taco, siger Jonas Holm.

Jonas Holm, der stammer fra Værum, og Juan de Dios, der er mexicaner, dansk gift og med bopæl i Spentrup, har i lang tid snakket sammen om at lave et mexikansk spisested. Nu skal det være.

Annonce

Kampagnebilleder

Begge nye ejere kalder sig gamle gutter i branchen. Jonas Holm har boet i Mexico i fem år i perioden 2011-2015 og har ikke glemt, hvordan god, mexikansk mad smager. Indtil december sidste år arbejdede han for restaurationskæden Joe & The Juice i London.


Chili er ikke kun noget, som brænder i halsen. Der findes mange forskellige smagsvarianter, som vi gerne vil introducere i Randers. Tacos er stjernen i teaterstykket, og vi laver selv alle ingredienserne, så der er forhåbentlig en ny og spændende smagsoplevelse i vente.

Jonas Holm, medejer, Taco Boy


Juan de Dios har en baggrund som grafisk designer med ­fotografering som speciale. Han og Jonas lærte hinanden at kende hinanden for 10 år siden, da Juan skulle lave kampagnebilleder af Jonas, der tidligere havde været medlem af byrådet i Langå og nu stillede op til Folketinget for Venstre i Randers Nord.

Annonce

Mennesker på havnen

- Siden har vi talt sammen on and off, og efter mange års brainstorming er det endelig lykkedes at få stablet Taco Boy på benene, siger Jonas Holm, der er begejstret for den nye beliggenhed tæt på vandet.

- Vi regner med at stille caféborde op til en masse glade gæster. Det er rigtigt fint, at vi har Street Food som nabo. Forhåbentlig kan vi sammen trække en masse mennesker ned til havnen. Det handler i første række om at få noget liv herned, siger Jonas Holm.

Annonce

Tacos er stjernen

Taco Boy kommer til at satse på traditionel mexicansk mad med chili i forskellige afskygninger.

- Chili er ikke kun noget, som brænder i halsen. Der findes mange forskellige smagsvarianter, som vi gerne vil introducere i Randers. Tacos er stjernen i teaterstykket, og vi laver selv alle ingredienserne, så der er forhåbentlig en ny og spændende smagsoplevelse i vente, siger Jonas Holm.

Taco Bay har ifølge Jonas Holm aftalt med Randers Kommune, at spisestedet bliver liggende på sin nuværende placering, indtil spaden bliver stukket i jorden til Flodbyen Randers.

- Vi regner under alle omstændigheder med at blive i det her fantastiske område som en del af det nye projekt. Det glæder vi os rigtigt meget til, siger Jonas Holm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Tegn på at du kan have rotter

Annonce