Annonce
Randers Onsdag

Randers City Forening inspirerer til aktiviteter i vinterferien

Med dette kit fra Frellsens Chokolade kan du i vinterferien lave dine egne flødeboller hjemme i køkkenet. PR-foto
Cityforeningen er klar med alternative og kreative aktiviteter til årets vinterferie, der på mange måder bliver anderledes end den plejer.

Randers: I næste uge er det vinterferie for mange. Ferien er en tiltrængt uge til at glemme hjemmearbejde, hjemmeskole og den trælse tid, vi alle befinder os i. For mange børn giver vinterferien en tiltrængt pause fra skærme, som har været deres skoleform meget længe.

Mange af de traditionelle vinterferieaktiviteter er imidlertid aflyst i år. Derfor har Randers City Forening sammensat en inspirationsliste med guides, forslag og idéer til, hvad ugen kan bruges på - til trods for nedlukningen.

- Det er en god blanding af hygge, kreativitet og selvfølgelig noget til den søde tand, som alle kan laves sammen i familien - eller ungerne kan selv fordybe sig med projekterne, siger Mette Bræmer-Jensen, citychef i Randers City Forening.

Annonce

Hun tilføjer, at det vil være muligt at bestille, købe og afhente de produkter og andet, der skal bruges til trods for nedlukkede butikker i byen.

- Selv om den fysiske shopping i vinterferien ikke er mulig, er det fortsat muligt at handle online og hente varerne ved butikkerne, siger hun.

Præmier til udklædte børn

I år falder fastelavn i vinterferiens første weekend. For de fleste er den årlige tur rundt i nabolaget med ”Fastelavn er mit navn…”-sangen og poser til slik dog aflyst. Men man kan jo godt klæde sig ud alligevel.

- Vi vil i hvert fald gerne se billeder af de fine, udklædte børn eller billedet af en tegning, som forestiller den udklædning, de skulle have haft. Vi trækker lod blandt alle de fine udklædninger og finder tre vindere, siger Mette Bræmer-Jensen og tilføjer, at billeder til konkurrencen kan uploades på Randers City Forenings facebookside i dagene 12.-15. februar.

Annonce

Hjemmelavet hygge

Vinterferien er ofte forbundet med en tur i biografen, men da den jo er nedlukket, kan man i stedet for lege biograf derhjemme, hvor bland-selv slikket er afløst af hjemmelavede lækkerier.

- Man kan for eksempel tage ungerne med i køkkenet og lave hjemmebagte boller med et bage- og opskriftskit fra Fru Lunds Butik. Og skal det være sødt, kan man lave sine egne flødeboller med Frellsens Chokolades fuldstændige køreklare flødebollekit, siger Mette Bræmer-Jensen, der tilføjer, at tilberedningen vil blive demonstreret på cityforeningens facebookside.

Der er ikke kun ”put-i-munden”-ting på Randers City Forenings inspirationsliste til årets vinterferie.

- Når oplevelserne er få for tiden, er det oplagt at fordybe sig ekstra meget med de kreative projekter. Sammen med Byrge Sørensen Fest & Hobby har vi sammensat fem forskellige krea-projekter, siger Mette Bræmer-Jensen, der henviser til cityforeningens hjemmeside - www.randerscity.dk - hvor man kan se de fem krea-projekter, produkterne samt mulighederne for at købe og afhente dem.

Annonce
Annonce
Randers Onsdag

Majken Strand forkæler kunderne i Maak med intimmøde med Instagram-stjerne

Annonce
Annonce
Randers Onsdag

Josefine viser vejen til et bedre liv ved at dele sit eget på Instagram

Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Lej en hytte ved årets julemarked på Østervold

Randers Onsdag

Fra januar 2022 kan du tage cyklen med i bybusserne i Randers

Randers Onsdag

Butiksejer udfordret af stilladskaos uden slutdato: Men det er ikke let at styre tiden, når Brødregades gamle skæve dame skal være fin

Randers Onsdag

Nu er der mere plads, hylder på tværs og alt fra sushitilbehør til glutenfri varer: Karina glæder sig til at lukke kunderne ind

Randers Onsdag

Overrasket direktør skal igen på jagt efter købmand til Øster Bjerregrav: Ny ejer af isbod har ikke tid til at lægge 80 timer i landsbyen

Randers Onsdag

Tag børnene med på kunstrute i Randers midtby

Randers Onsdag

79 nye lejligheder bliver fyldt med mennesker på en måned: Men man skal ikke længere stå på venteliste i årevis

Randers Onsdag

Meld Paderupmanden til politiet: Uinviterede besøg, dørhåndtagsafprøvning, vindueskiggeri, hvad som helst, vi vil vide alt

Randers Onsdag

Er julen kommet ekstra tidligt i år? Torben undrer sig over, at julelyset er tændt i Kirkegades træer

Randers Onsdag

Tag en mundfuld af naturens spisekammer

Randers Onsdag

”The Boss”-hits på Underværket

Randers Onsdag

Kø ud i rundkørslen begyndte klokken 11.00: Parkeringsplads presset af respons på jubilæumstilbud

Randers Onsdag

Bageren bruger selv Too Good To Go

Randers Onsdag

Nu er Føtex med i populær madspilds-app

Randers Onsdag

Poser med brunch er populære hos Macale

Randers Onsdag

Randers har succes med at spise sig fra madspild

Randers Onsdag

Delikatessehuset har åbnet butik i Kristrup

Randers Onsdag

Vild-med-dans-dommers danseskole i nye lokaler - og de bliver ikke svære at finde

Randers Onsdag

Lørdag står i øllets tegn, når Randers City fejrer ’Øllets Dag’

Randers Onsdag

Street Food serverer ikke længere Danmarks bedste burger - men fat mod: Den flytter over i den gamle grillbar

Randers Onsdag

Bede ved rundkørsel i Langå skal redde insekter

Annonce