Annonce
Randers Onsdag

Randers Egnsteaters talentskole inviterer til julevisninger

Her ses elever på Grundholdet, der til deres visning præsenterer deres del af talenteventet ID. Foto: Amanda Hertz
Annonce

Randers: Grundholdet og Talentlinjen på Randers Egnsteaters Talentskole for unge teatertalenter har igennem efteråret arbejdet med forskellige sider af skuespillerens mange veje til rollen. To aftener i december slår skolen dørene op til Talentsalen på Randers Egnsteater, så alle får mulighed for at se de to holds julevisninger, lyder det fra Randers Egnsteater.

Grundholdet præsenterer deres visning tirsdag 10. december klokken 19.30. De har i dette efterår arbejdet med improvisation, performance, dans, personlige fortællinger og Haikudigte. De 26 elever præsenterer desuden den forestilling, de producerede i forbindelse med den store ID-talentevent, som de netop har medvirket i.

Onsdag 18. december klokken 20 gælder det Talentholdet. De 10 talentelever har siden sommer arbejdet med skuespillermæssige grundbegreber, "kroppen i rummet", "den rensede krop" og "den forandrede krop".

Alle er velkomne til begge visninger. Man behøver ikke bestille billet i forvejen, man møder bare op på teatret. Der er gratis adgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce