Annonce
Randers Onsdag

Smykkebutik bliver flagskib med bar og nye smykke-linjer

For et år siden åbnede Christian Hjøringgaard (tv.) og Peter Møller smykkebutikken Guldmøller Outlet i Brødregade. Nu skifter de outletsmykkerne ud med smykke-linjer fra Christina jewelry & watches samt Aagaard jewellery. Desuden vil der kort efter nytår blive installeret en bar i lokalet, hvor kunderne kan nyde en kop kaffe eller et glas vin. Arkivfoto: Frank Pedersen
Efter et år i Brødregade er smykkebutikken Guldmøller klar med nyt koncept, der byder på smykker fra de to firmaer Christina og Aagaard samt en bar, hvor kunderne kan nyde en kop kaffe eller et glas vin.

Randers: I november 2020 åbnede makkerparret Christian Hjørringgaard og Peter Møller smykkebutikken Guldmøller Outlet i Brødregade.

Nu et år senere er de to indehavere klar til at gennemføre en gennemgribende fornyelse af såvel indhold som indretning af butikken i Randers.

- Vi har fået ryddet godt op i vores egne outletsmykker, så vi har kunnet sige ja til, at Guldmøller i blandt andet Randers nu bliver konverteret til at være flagskibsbutik for de to firmaer Christina jewelry & watches samt Aagaard jewellery, hvilket betyder, at det fremadrettet vil væres deres produkter, vi sælger i Brødregade, fortæller Christian Hjørringgaard.

Annonce

Han tilføjer, at smykkerne fra Christina allerede er på plads i montrerne og at Aagaard-smykkerne vil være det i løbet af denne uge.

Udover at tilbyde de nye smykkefabrikater, vil butikslokalet i starten af det nye år få et helt nyt design, idet flagskibskonceptet også omfatter, at der i butikken vil skabt et barmiljø med en bar, der er specialfremstillet, så det passer til det relativt lille butikslokale.

- I baren vil der være både kaffemaskine og vinkøler, så vi kan tilbyde vores kunder et bredt udvalg af drikkevare, siger Christian Hjørringgaard.

De nye tiltag og udvidelsen af konceptet i butikken betyder, at der i Guldmøller i Randers foruden det nuværende personale bliver ansat en afdelingsleder og yderlig en assistent.

Annonce
Randers Onsdag

Første gang endte det med lang næse: Køkkenbutik rykker i ønske-lokaler på Nikkelvej

Annonce
Randers Onsdag

I ovnen reduceres vi til cirka fire kilo: Christian Skjødt har 37-års erfaring som krematør

Annonce
Randers Onsdag

Folkemøde Randers og AOF i samarbejde: Foredragsrække varmer op til årets lokale folkemøde

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Secondhand-tøj er førstevalg for Lucinda Nielsen

Randers Onsdag

Kunst ind med far i hånden - åbner nu galleri i Randers

Randers Onsdag

Kendt ansigt bag disken i ny slagterbutik på Ved Volden

Randers Onsdag

Formand for Randers Freja Motion, Sven Grove Jørgensen: - Jeg er afhængig af at løbe

Randers Onsdag

Efter turbulent første år: Min Købmand i Bjerregrav genåbnede i fredags

Randers Onsdag

Unik kagebutik drejer nøglen rundt efter kun et halvt år: - Kunderne har været fantastiske, men der har ikke været nok af dem

Annonce