Annonce
Flemming Frisk, 64 år, Ribe: - Jeg har besluttet mig for at stemme på et rødt parti, men jeg har endnu ikke fundet ud af, hvilken kandidat, jeg vil stemme på. Jeg vil gerne have nogle flere yngre folk ind i byrådet, og jeg er obs på emner som ældrepleje, skolepolitik og kultur.
Ugeavisen Ribe

KOMMUNALVALG: Hvor vil ripenserne sættes deres kryds?

UGE-Avisen Ribe har været på gaden forud for kommunalvalget i næste uge.

Annonce
  • Flemming Frisk, 64 år, Ribe: - Jeg har besluttet mig for at stemme på et rødt parti, men jeg har endnu ikke fundet ud af, hvilken kandidat, jeg vil stemme på. Jeg vil gerne have nogle flere yngre folk ind i byrådet, og jeg er obs på emner som ældrepleje, skolepolitik og kultur.
  • Marie Nielsen, 47 år, Ribe:- Jeg stemmer på Venstre, men jeg vil ikke stemme personligt. For mig er det ikke vigtigt, hvad personen mener, for jeg går mere op i det Venstre står for generelt. Det er vigtigt for mig at stemme, og jeg har altid stemt på Venstre, fordi jeg er landmandsdatter, så det er nok den sociale arv, der bestemmer her.
  • Niels Rasmussen, 36 år, Ribe: - Jeg har overhovedet ikke besluttet mig, men jeg ender nok med at sætte mit kryds på et af de blå partier. Jeg plejer at stemme i den retning, men måske ændrer jeg, hvilken kandidat jeg stemmer på. Det afgørende for mig er, at kandidaten tænker på Ribe, men jeg har endnu ikke sat mig så meget ind i, hvad de forskellige mener.
  • Ann Witt, 61 år, Ribe:- Jeg har besluttet mig for, hvilket parti jeg vil stemme på, men jeg har ikke fundet den endelige kandidat endnu. Jeg tror faktisk, at jeg ender med at ændre min stemme i forhold til sidste valg. Det betyder meget for mig at stemme personligt, og jeg vil gerne stemme på en kvinde. Beslutningen om ringbroen er dårlig, og det påvirker nok også min stemme.
  • Steffen Tobiasen, 28 år, Gredstedbro:- Jeg har ikke besluttet mig helt endnu, hvem jeg skal stemme på. Emner som, at sygesystemet skal have flere penge, og retssystemet er noget af det, der kan påvirke min stemme. Så jeg ender nok med at stemme i den højre blok (de blå partier, red.), selv om mange partier har de samme grundværdier. Jeg tror, at min stemme gives til den person, der har de bedste argumenter.
Ugeavisen Ribe

- Vi har fået styr på alt: Nu åbner kendt kaffebar i nyrenoverede lokaler

Annonce
Ugeavisen Ribe

Amalie er ordblind, har gang i to job og netop stiftet et firma: - Jeg får energi af at have travlt

Annonce
Ugeavisen Ribe

- Jeg var slet ikke i tvivl - jeg skulle leve af at spille fodbold: Nu sidder Nicolaj i en bank

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Se de mange billeder fra Katedralskolens røde løber: 664 elever kom til gallafest i flotte rober og kreative køretøjer

Ugeavisen Ribe

Hvad sker der nu hos kendt restaurant? Derfor er til salg-skiltet fjernet fra vinduerne efter to års lukning

Ugeavisen Ribe

Arrangører af ny festival jubler efter kommunal støtte: - Nu er vores økonomi sikret

Ugeavisen Ribe

Ressourcestærke familier vender heldigvis hjem til Ribe: De skal være så velkomne

Ugeavisen Ribe

Hæderkronet plastvirksomhed er omdannet til nye lejemål: Nu har sidste del slået boksdørene op

Ugeavisen Ribe

Café har fundet løsningen med at kombinere alkohol og motion: Vær med når det sker igen til maj

Annonce