Annonce
Ugeavisen Ribe

Henrik fra Hviding er stolt over at være hjerteløber: - Der er ikke noget, der er større end at være med til at redde liv

Annonce
Ugeavisen Ribe

Fritidsklub og ungdomsskole i Ribe holdt fælles koncert: - Godt med nyt samarbejde

Ribe: Klub Ribe Midt og Ungdomsskolen holder til hverdag til i de samme bygninger, seminarieHuset, og derfor var det oplagt, at parterne også forleden holdt et fællesarrangement i form af en minikoncert.

Ugeavisen Ribe

Supertilbud rettet mod Ribes oplevelsessteder: Gavekort skal støtte Ribes restauranter og attraktioner

Ribe: Restauranter, attraktioner og overnatningssteder rundt omkring i landet - og i Ribe - ikke haft det nemt det seneste års tid. Men nu kommer der en hjælpende hånd fra Ribe Handelsstandsforening til de lokale aktører.

Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Ribe

Erhvervet støtter Ribe Aktivitets- og Historiepark: Rilesa giver 50.000 kroner

Ribe: Den lokalt stærkt forankrede virksomhed, Rilesa, der blandt andet producerer bore- og fræsemaskiner til træindustrien, har givet 50.000 kroner til Ribe Aktivitets- og Historiepark.

Ugeavisen Ribe

Skraldemissionen samler ind til indlagte børn

Ribe: Familier i hele landet har nu mulighed for at drage på mission i naturen, når Børneulykkesfonden sammen med Junglerun og Race for Oceans inviterer til den helt nye familieaktivitet, skraldemissionen, der afholdes til fordel for Legeheltene.

Ugeavisen Ribe

Hæder til ildsjæle i Ribe BK: Gustav og Henry fik skulderklap

Ribe: Da Niels Rosendahl for et par år siden fik Esbjerg Kommunes lederpris valgte han at bruge anledningen til at give depechen videre til boldklubben. Han stiftede derfor en pris, der skulle hædre medlemmer, som gør noget særligt for boldklubben.

Ugeavisen Ribe

Ribe Domkirke: Gudstjeneste er tæt på det normale

Ribe: Selvom der fortsat kun må være 50 turister i Domkirken ad gangen, og der kræves coronapas ved besøg i Borgertårnet, er søndagens gudstjenester efter mange seje måneder med forholdsregler og restriktioner nu tæt på det normale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce