Annonce
Ugeavisen Ribe

100 senge fra Ribe Byferie til Hjemløses Venner

Hjemløses venner fra Esbjerg Kommune fik foræret 100 senge fra Ribe Byferie i denne uge. Privatfoto
Annonce

Ribe: Ribe Byferie er i gang sidste etape af en større renovering og vedligeholdelse af feriecenteret, og det betyder, at 100 senge er blevet udskiftet. I stedet for at kassere de gamle senge har man foræret dem til Hjemløses Venner i Esbjerg.

- Vi sælger populært sagt en god seng at sove i, og det er derfor tid til, at vi skal have udskiftet de sidste af vores senge. Vi vil hellere give de gamle senge til et godt formål, og der er ingen af sengene, vi ikke vil være bekendt at give videre til andre. Hjemløses Venner er en stor frivillig organisation, som vi rigtig gerne vil støtte, siger centrets direktør, Heidi Maimburg.

Venneforeningen, der tidligere har fået 80 sovesofaer og en masse billeder af feriecentret, plejer at forære omkring 200 senge væk om året, så de har taget imod sengene med kyshånd.

- Det betyder rigtig meget. VI har nu masser af senge, som vi kan give videre, når der er udsatte og hjemløse, som har brug for hjælp. Vi har før fået noget fra Ribe Byferie, og vi er rigtig glade og taknemmelige for, at de tænker på os, siger Ingelise Wenzel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

KLUMME: Vanens magt

Annonce