Annonce
Ugeavisen Ribe

30 tidligere medarbejdere hyldede Benny hos Kop & Kande i Ribe

Benny Løgstrup, der driver Kop & Kande i Ribe, fik sig noget af en overraskelse, da 30 tidligere medarbejdere overraskede ham og fejrede ham i butikken. Privatfoto
Fredag eftermiddag fik indehaveren af Kop & Kande en glædelig overraskelse, da tidligere medarbejdere mødte op for at hylde ham i anledningen af hans jubilæum.
Annonce

Ribe: Fredag havde Benny Løgstrup 30 års jubilæum, som indehaver af Kop & Kande. Det var dog ikke en begivenhed, han havde planer om at fejre, og faktisk havde han egentlig glemt det.

Dette varede dog kun indtil han kom ind i butikken fredag eftermiddag, og til hans store overraskelse var 30 tidligere medarbejdere mødt op for at hylde ham.

Det var medarbejderen, Mona Hollænder, der havde taget initiativ til at få fat på alle de tidligere medarbejdere, og hun gav virkelig chefen en overraskelse.

- Jeg blev bedt om at møde op i butikken på min fridag, da den nye regionsdirektør ønskede at hilse på mig. Og det var jeg selvfølgelig klar på, men han var der ikke, men i stedet var der 30 tidligere medarbejdere, som ville lykønske mig med jubilæet. Og det var da noget af en overraskelse, og jeg blev da taget med bukserne nede, siger Benny Løgstrup.

Annonce

Glemmer det aldrig

Og der var masser af glædelige gensyn i butikken.

- Det første jeg tænkte, da jeg åbnede døren var: Hvad laver alle de mennesker i butikken. Og det var virkelig rørende, og jeg blev da noget mundlam. Der var flere af medarbejderne, jeg ikke havde set i mange år, og det var rigtig sjovt, at de pludselig var mødt op. Mona har gjort et kæmpe arbejde for at finde de gamle medarbejdere, og det vil jeg aldrig glemme. Jeg fik snakket med dem alle sammen, og jeg gik dagen efter rundt helt ved siden af mig selv. Jeg glæder mig over oplevelsen, og det er en dag, jeg aldrig glemmer, siger Benny Løgstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Løver efterlyses i Ribe

Annonce