Annonce
Ugeavisen Ribe

50.000 kroner fra Louis Lund til aktivitetsparken i Ribe

Louis Lund og Lars Hansen, der er eftermarkedschef og medejer af Toyota i Ribe, glæder sig over, at Ribe Historie- og Aktivitetspark bliver en ny attraktion i Ribe, og at det vil tiltrække folk udefra. Foto: Bo Maimburg
Der er et sponsorat på 50.000 kroner fra Toyota Louis Lund i Ribe til Ribe Historie- og Aktivitetspark.

Ribe: Toyota i Ribe, Louis Lund, har givet 50.000 til Ribe Historie- og Aktivitetspark, der som bekendt er på vej til at blive realiseret ved Ribe Fritidscenter.

Opbakningen fra det lokale erhvervsliv har været intet mindre end fantastisk - selv i en svær tid for store dele af erhvervslivet, og efter at kommunen meldte ud, at de finansierer en tredjedel af parken, er der lyse udsigter forude for initiativtagerne og hovedmændene bag projektet. Det er Peter Laursen, Carsten Lund og Vagn Sørensen, der blandt andre arbejder for at få realiseret parken, som ventes at blive til glæde for både turisterne og de lokale.

For Louis Lund er det en stor glæde at se den store lokale opbakning, der er til Ribe Historie- og Aktivitetspark.


Jeg bliver altid begejstret, når der skabes nye aktiviteter i Ribe, for det er jo til glæde for os alle, når der arbejdes for at skabe noget, der giver liv og aktivitet i Ribe. Jeg bakker altid op, når der tages gode initiativer.

Louis Lund


- Jeg bliver altid begejstret, når der skabes nye aktiviteter i Ribe, for det er jo til glæde for os alle, når der arbejdes for at skabe noget, der giver liv og aktivitet i Ribe. Jeg bakker altid op, når der tages gode initiativer, og det er naturligvis stærkt medvirkende til, at jeg har valgt at støtte projektet. Ribe er jo en særdeles aktiv by, som har meget at byde på, og jeg tror da på, at Ribe Historie- og Aktivitetspark bliver et stort plus for os alle, siger Louis Lund, mens medejer, Lars Hansen, er ligeså imponeret.

- Der er da slet ikke nogen tvivl om, at Ribe Historie- og Aktivitetspark vil tiltrække rigtig mange mennesker udefra. Og så vil parken jo også blive et plus for de lokale, siger han.

Annonce

Begejstret for historien

Louis Lund er også vild med, at det ikke bare er en legeplads, men en aktivitetspark der bruger historien i Ribe.

- Jeg blev overbevist om, at vi skulle støtte projektet, da jeg hørte om den historiske dimension. Det er en ekstra dimension, at Ribes historie er bragt ind i aktiviteterne i parken, for der kommer jo dermed læring med ind i ideen.

- Jeg glæder mig over, at aktivitetsparken vil kunne tiltrække folk fra et stort område. Og det kunne jo godt være, at folk, når de alligevel er i Ribe, kunne finde på at besøge os og kigge på bil, siger Louis Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce