Annonce
Ugeavisen Ribe

Anne står bag knyttede hjerter i Ribe

Anne Færch Simonsen nyder at knytte, og nu har hun hængt nogle af sine knyttede hjerter op rundt omkring i Ribe, blandt andet her ved Skibbroen. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Anne Færch Simonsen har knyttet flere hjerter, som hun har hængt ud rundt omkring i Ribe for at skabe glæde.
Annonce

Ribe: Nogen har i løbet af de seneste uger muligvis opdaget et håndknyttet hjerte på bænken ved Skibbroen i Ribe - og måske endda trukket på smilebåndet over det.

I så fald har hjertet haft den rette hensigt. Anne Færch Simonsen fra Egebæk-Hviding står nemlig bag de knyttede hjerter, og hun har gjort det for andres skyld.

- Jeg så initiativet omkring de her knyttede hjerte på et opslag på Facebook, og tænkte at det var en sjov idé, så det ville jeg gerne være med til, og jeg har fulgt helt den samme opskrift. Hjertet symboliserer jo den omsorg, som vi ikke kan give hinanden i øjeblikket. Derfor vil jeg gerne dele de her virtuelle ma-kram ud , siger Anne Færch Simonsen med henvisning til macramé er det engelske ord for at knytte.

Ind til videre hænger der 5-6 hjerter rundt omkring i Ribe, mens der også hænger nogle i Egebæk-Hviding.

- Jeg har heldigvis fået mange positive kommentaerer, og hvis nogen føler, at de er blevet set med de her hjerter, så har jeg gjort mit job, siger Anne Færch Simonsen, der regner med at samle hjerterne ind igen efter vinterferien i uge 7.

Anne Færch hængte fredag et rødt hjerte op på broen mellem Kolvigs Gård og parkeringspladsen ved Hovedengen. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce