Annonce
Ugeavisen Ribe

Dansk fodboldlegende kommer til Ribe

Jan Mølby spillede 12 år i Liverpools røde trøje, og det er blandt andet historier fra den tid, man vil kunne høre under foredraget i Ribe. Pressefoto
Torsdag den 19. november 2020 gæster fodboldspilleren Jan Mølby Ribe Fritidscenter, hvor han holder foredraget ”The great dane”.
Annonce

Ribe: Den tidligere danske fodboldstjerne, Jan Mølby, er intet mindre end en levende legende, og det er kun de færreste fodboldspillere, der har haft en karriere, som kan måle sig med Jan Mølbys.

Karrieren har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på og uden for banen, og det er nogle af de øjeblikke, som Jan Mølby eksklusivt går i dybden med på sin kommende Danmarksturné. Denne går også forbi Ribe Fritidscenter den 19. november.

- Man vil kunne høre ham fortælle om dengang, da Bruce Grobbelaar måtte sys med 30 sting inden VM-finalen for klubhold, eller da Mølby slog syv tænder ud på Upton Park. Han fortæller også om hvorfor han ikke var på julekort med Richard Møller Nielsen, siger arrangøren Sisse Søgaard Passalia fra firmaet "Mod til", der arrangerer foredrag med ildsjæle og danskere, som har haft mod til at forfølge og at realisere deres drøm.

- Det er et virkelig godt og underholdende foredrag, og vi glæder os til at komme til Ribe. Vi forsøger at dække danmarkskortet godt ind, og vi vil gerne have det sydlige Danmark med. Årsagen til, at vi har valgt at tage til Ribe, er, fordi min mand var med til Ribe Vinfestival med en stand, da han importerer italienske vine. Vinfestivalen har sat Ribe på Danmarkskortet, og så har vi set, at Ribe Fritidscenter er det oplagte sted at holde et godt foredag. Foredrag med Jan Mølby har været udsolgt hver gang, og han er en fantastisk fortæller. Det er de færreste, der kan levere et foredrag uden at bruge powerpoint, billeder eller film, men det kan han, siger arrangøren Sisse Søgaard Passalia.

Hvis foredraget bliver en succes, vil hun komme tilbage med flere arrangementer, og hun har en stribe gode navne som hun samarbejder med.

Om Jan Mølby

Jan Mølby, født 4. juli 1963, var med til at vinde tre engelske mesterskaber og tre FA Cup-finaler på 12 sæsoner med fodboldklubben Liverpool. Her spillede han central midtbane og var på hold med flere af datidens største profiler som Kenny Dalglish, John Barnes og hans faste faste værelseskammerat Ian Rush.

Billetter købes på Ticketmasters hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce