Annonce
Ugeavisen Ribe

Dengang Ribe havde en lokalradio: Husted var vild stemningen på radioen

Henrik Huste har gemt en masse fotos, af de personer der dengang var studieværter. Foto: Bo Maimburg
Henrik Husted blev grebet af jobbet som studievært på Radio Ribe, og han var vild med stemningen på stedet.

Ribe: En af de stemmer, som man tit stødte på, når man åbnede for Radio Ribe på 105 megahertz, var Ribedrengen Henrik Husted.

Han var aktiv, og han nød både at være i studiet og være udfarende medarbejder.

- Det var min gode ven, John Garp, der fik mig til at starte på Radio Ribe. Vi var jo alle fan af P3’s Kim Schumacher, og jeg tror, at vi drømte om at lave det lidt smarte radio. Radio Ribe var bare en fed tid, og jeg tænker tit på de fede ting, jeg var med til at lave. Jeg har gemt et kassettebånd fra den første udsendelse, jeg lavede, og jeg har stadig radioens scrapbog, hvori der er masse af hilsner fra folk, der besøgte radioen. Der var sammenhold på Radio Ribe, det var et sted, hvor vi droppede ind for at hygge os og drikke en kop kaffe, og så var der bare gode fester, siger Henrik Husted, der har fået meget personligt ud af tiden på Radio Ribe.


Radio Ribe var bare en fed tid, og jeg tænker tit på de fede ting, jeg var med til at lave. Jeg har gemt et kassettebånd fra den første udsendelse, jeg lavede, og jeg har stadig radioens scrapbog, hvori der er masse af hilsner fra folk, der besøgte radioen.

Henrik Husted


- Jeg elsker kontakten med mennesker, og jeg nød at være opsøgende og nysgerrig, og jeg var vild med at sætte det hele sammen. Jeg lærte at snakke med mennesker på den helt rigtige måde, og jeg var kunne godt lide at få mennesker til at fortælle deres historie.

Henrik Husted har radioens scrapbog, og den indeholder blandt andet en meget flot hilsen, som han fik D.A.D til at lave til radioen. Foto: Bo Maimburg

Henrik har senere arbejdet på Radio SFR på Fyn, og han brugte der erfaringerne fra Radio Ribe. Og da han var udsendt soldat i Kuwait, var han gæstevært på den amerikanske radio, hvor han spillede dansk musik og fortalte danske historier.

Annonce

Sjove anekdoter

Interessen for medier har altid være tilstede hos Henrik Husted, og Radio Ribe gav ham mange gode oplevelser.

Henrik Husted og Radio Ribe

Henrik Husted er 57 år, født og opvokset i Ribe, og han bor nu i Faaborg på Fyn. Han er uddannet lærer på seminariet i Ribe, og han arbejder i dag som underviser på forsvarets Sergantskole i Varde.

Henrik er søn af Allan og Margit Husted-Christensen.

Da han lavede radio, stod han for programmet Beat-on, ungdomsprogrammet "To til fire", samt "Musik i by og på land" hvor han tog ud og interviewede musikere, der spillede her i området.

- Jeg var en af de første, der virkelig gik op i at få taget selfies, og jeg har et helt album med billeder af mig sammen med de kendte, jeg interviewede. Da jeg spurgte Thomas Helmig sagde han med det samme, at det var han da med på, hvis jeg gad at gå ned i knæ. For han kunne godt se, at han ville se lille ud sammen med mine 187 centimeter. Da jeg snakkede Liz Mitchell fra Boney M, sagde hun ”You are very handsome”, og det glemmer jeg da aldrig. Og da jeg havde besøg af D.A.D lavede de en flot og meget personlig hilsen i vores scrapbog, og den har jeg gemt. Jeg fik også De Nattergale til at lave en jingle til os, siger Henrik Husted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce