Annonce
Ugeavisen Ribe

Der er masser af varer og mennesker i Kvickly

Der er opsat plexiglas ved kasserne i Kvickly for at beskytte personalet mof coronavirus. Foto: Bo Maimburg.
Kvickly har nok at lave trods coronakrisen, men de vil gerne appellere til kunderne om at vise hensyn til medarbejderne.
Annonce

Ribe: Da Danmark lukkede ned i sidste uge, var der virkelig stor aktivitet i Kvickly. Folk købte mælk, håndsprit og gær i rigelige mængder, men nu har hysteriet lagt sig, og der er tæt på normale tilstande i Kvickly.

Og dog.

For varehuschefen opfordrer kunderne til at udvise størst mulig hensyn til personalet, når de handler der.

- Jeg er slet ikke nervøs for, at vi ikke har varer nok. Det kan da godt være, at der på et tidspunkt kun vil være 10 forskellige slags rugbrød, men der vil være rugbrød og generelt varer nok. Vi oplevede i weekenden, at Kvickly nærmest var blevet et udflugtsmål, når familierne kedede sig derhjemme, men det er jo ikke nødvendigt. Men det er blevet klart bedre, og jeg håber, at vores kunder får lært at handle alene, for vi må passe på hinanden og vores personale, siger varehuschef Peter Lauritzen.

Peter er nervøs for personalet, for der er allerede et par sygemeldinger, selvom det dog ikke er relateret til corona.

- Vi har nu opsat plexiglas ved kasserne for at beskytte personalet, og jeg håber, at kunderne viser alt det hensyn, de kan. Vi har også opsat standere med håndsprit i indgangspartiet.

Og så er det blevet en kæmpesucces, at Kvickly er begyndt at bringe varer ud.

- Vi oplever en kæmpe vækst på vareture, og det er nærmest eksploderet, og Coop.dk mad er gået fra at være noget, der gav begrænset aktivitet, til at beskæftige fire personer på fuldtid. Men vi har styr på det, og vi har ekstra biler klar, og vi kan lave aftaler med vognmænd, hvis det fortsætter med at vokse. Vi gør alt, hvad vi kan for at give kunderne så gode muligheder for at handle på bedste måde, siger Peter Lauritzen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce