Annonce
Ugeavisen Ribe

Flytter ind i nyt butikslokale: Huset Ribe dobler op i gågaden

1. februar overtager Søren Olesen lejemålet Nederdammen 30, der i dag huser Flying Tiger Copenhagen. Søren Olsen er indehaver af  Huset Ribe på den anden side af gaden. Arkivfoto: Annett Bruhn
Huset Ribe har allerede én butik i gågaden i Ribe, men til foråret får man en mere, når ejer Søren Olesen overtager lejemålet, hvor Flying Tiger Copenhagen ligger i dag.
Annonce

Ribe: Det har allerede været en pæn succes, siden Søren Olesen og kæresten Winni i november åbnede brugskunstforretningen Huset Ribe i gågaden, og nu vælger Søren allerede at udvide udbuddet i Ribe.

Han overtager nemlig lejemålet Nederdammen 30, hvor Flying Tiger har til huse i dag, den 1. februar.


Jeg har rigtig mange gode idéer, og der mangler sådan en butik i Ribe.

Søren Olesen, butiksindehaver


- Vi beholder den lille butik, men der, hvor Tigerbutikken ligger nu, bliver den store Huset Ribe, fortæller Søren Olesen, der også er indehaver af henholdsvis Rømø Lys og Fanø Lys på de to respektive øer.

- Jeg har længe gået og spekuleret på, om det kunne være en mulighed at overtage lejemålet. Butikken har jo en fantastisk beliggenhed og en lang facade, og så er der er mange kvadratmeter og meget lagerplads, fortæller Søren Olesen, som tror på, at der er kundegrundlag nok til to Huset Ribe-butikker i Ribes gågade.

- Jeg er en positiv og optimistisk mand, der altid ser fremad. Jeg er ikke en vældig karl, men en ganske almindelig mand, der gerne vil drive nogle gode butikker, og Ribe er en dejlig by, hvor vi er blevet taget godt imod, siger Søren Olesen.

Annonce

Noget at glæde sig til

Ind til videre holder Søren Olesen kortene tæt til kroppen, når snakken falder på, hvad der skal være i den nuværende Huset Ribe-butik. Derudover har han heller ikke endelig besluttet, hvornår den nye butik åbner.

- Der skal også været noget at glæde sig til. Vi overtager det nye lejemål 1. februar og vil bruge noget tid på, at få lavet det sådan, som vi gerne vil have det. Det skal ikke presses igennem, siger Søren Olesen, der glæder sig til at åbne dørene til den nye butik.

- Jeg har rigtig mange gode idéer, og der mangler sådan en butik i Ribe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce