Annonce
Ugeavisen Ribe

Frantz flytter fra Hamburg og åbner tatovørforretning i Hviding

Mandag åbner Frantz Angelmayer-Kempf Oldtown Tattoo i Hviding. Her ses han ved væggen med familieportrætter. Foto: Martin Wilde
Han har 25 års erfaring som tatovør, blandt andet på Reeperbahn i Hamburg. Nu er familien flyttet til området, og Frantz Angelmayer-Kempf har overtaget tatovørforretningen i Hviding, som han genåbner den 2. maj.

Hviding: Det er en erfaren tatovør, der mandag den 2. maj genåbner tatovørforretningen på Tøndervej i Hviding. Oldtown Tattoo er det nye navn, og i forretningen møder kunderne 49-årige Frantz Angelmayer-Kempf. Han har i 25 år arbejdet som tatovør i Hamburg i hans fars forretning, hvor han også er lært op.

I lidt flere år har han boet i hansestaden, men i år er familien flyttet til Gredstedbro, hvor den bor, mens den venter på at der bygges et nyt hus til dem i Hunderup.

- Jeg kom her allerede sidste år og besøgte Preben, der havde forretningen dengang. Vi talte om det og blev enige om, at jeg overtager forretningen. Jeg har så været heldig, at det passede sammen med, at vi kunne købe en byggegrund, fortæller Frantz Angelmayer-Kempf.

Annonce

Foreløbig er det planen, at han bliver ene mand i butikken, men ...

- Jeg har tre voksne børn i København fra et tidligere forhold, og de vil måske komme og hjælpe. Men ellers er jeg her selv til at begynde med.

Tid til familien

Efter en række hektiske år i Hamburg glæder Frantz Angelmayer-Kempf sig til en lidt mere rolig tilværelse i Hunderup og Hviding. Derfor holder han også kun åbent mandag til fredag i almindelig butikstid, for der skal også være tid til den nuværende familie, der tæller hustru og to små børn.

- Jeg gider ikke det heftige liv, men vil have et stille og roligt liv. Og jeg vil ikke arbejde i weekenden, så jeg kan besøge mine voksne børn i København.

Frantz' far begyndte at arbejde som tatovør i 1975, da Frantz Angelmayer-Kempf kun var to år, så han er vokset op med det. Efter en uddannelse som bager og konditor og tre år som bagersvend med mel og marcipan, valgte Frantz Angelmayer-Kempf også at blive tatovør som sin far, ligesom han også laver piercinger.

- Jeg laver gerne old school tatoveringer, japansk og realistic. Men jeg kan lide at lave alting, slutter Frantz Angelmayer-Kempf.

Jeg gider ikke det heftige liv, men vil have et stille og roligt liv. Og jeg vil ikke arbejde i weekenden, så jeg kan besøge mine voksne børn i København.

Frantz Angelmayer-Kempf
Annonce
Ugeavisen Ribe

Et langt arbejdsliv slutter: Nu skal domprovsten genopdage sig selv

Annonce
Ugeavisen Ribe

Intet mindre end et scoop: Langgaards flygel fra 1890 er kommet hjem

Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe er et knudepunkt for erhvervsbiler: Alle byens bilhandlere deltager i stor erhvervsbil-dag

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Efter fire års pause: Vadehavsdagen vender tilbage til Darum

Ugeavisen Ribe

Lokale ildsjæle står sammen om deres forening og fest

Ugeavisen Ribe

For 52 år siden blev de smedet sammen: Nu bliver byfesten også til jubilæumsfest

Ugeavisen Bramming

Kommunen er snart klar med strategisk varmeplan

Ugeavisen Ribe

Øl, fest og hornmusik for fuld knald til tilbagevendt Tulipanfest: Nu lurer ny rekord i luften

Ugeavisen Ribe

Kong Christian til hest lavet af 30.000 servietter: Tulipankongerne fra lille landsbysamfund sejrede igen igen, som de har gjort stort set hvert år siden 1992

Ugeavisen Ribe

Se billedserien mit bier, dirnd'l und geilen lederhosen: Tyrolerne vendte tilbage til Danmarks største tyrolerfest

Ugeavisen Ribe

Vinbaren er klar til Tulipanfest: Italiensk stemning i baggården

Annonce