Annonce
Ugeavisen Ribe

Gadelyset opgraderes i Ribe

Der er kommet nye lygtepæle op på stistrækningen mellem Vittenbergskolen og Kurveholmen. Samtidig fjernes de gamle lygtepæle, der står under træerne. Foto: René Aunsbjerg Fogh

Ribe: Der kommer inden længe et nyt og forbedret lys på cykel- og gangstien langs Hundegade mellem Vittenbergskolen og Kurveholmen.

Esbjerg Kommune har nemlig nu sat nye lygtepæle på strækningen - bare på modsatte side end de eksisterende.

- De nye master er en del af gadelysrenoveringen i Ribe. Vi udskifter gamle udtjente armaturer med nye LED armaturer. Derudover opgraderer anlæggene til nutidens krav, anbefalinger og lovgivning, forklarer Morten Andersson, drift- og anlægschef i Esbjerg Kommune, der vedkender sig, at det kan se underligt ud, men at der ikke skal være stibelysning i begge sider. Derfor vil de gamle lygtepæle blive fjernet.

Annonce

- I det her tilfælde placerer vi masterne i modsatte side, så så lyset ikke på sigt generes af nedhængende grene, siger han.

Udskiftningen er en del af det arbejde, der er afsat på det kommunale budget til “vejkapitalområdet”. Det omfatter blandt andet gadelys, signalanlæg, skilte, fortove, asfalt, gadetræer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce