Annonce
Ugeavisen Ribe

Haulundvej forbliver mørkelagt

Storkesøen og beboere på Haulundvej får ikke opfyldt ønsket om at få genetableret gadebelysningen i denne omgang. Arkivfoto

Der kommer ikke gadebelysning igen på Haulundvej i Ribe.

Annonce

Ribe: Gadebelystningen bliver ikke genetableret på Haulundvej i denne omgang. Det blev endnu en gang slået fast fredag, da Teknik og Byggeudvalget i en orienteringssag vendte emnet. I første omgang blev ønsket også i december afvist med begrundelsen om lighedsprincippet om lys uden for byzoner. Både Storkesøen og et par beboere langs Haulundvej samt Lokalråd Ribe Midt har ønsket at få gadebelysning på vejen igen, men det håb må parterne altså kigge langt efter.

- Vi har stadig ikke nogen intention om at genetablere gadebelysningen. Hvis vi gjorde det, ville vi gå imod lighedsprincippet, og så var der pludselig også mange andre steder, vi skulle kigge på, og så er det bedre at trække en streg i sandet her. Jeg har fuld forståelse for argumentationen fra Storkesøen og beboerne, men jeg kender ikke til drøftelserne om, at gadebelysning blev genetableret i Sjelborg og Tjæreborg (på strækninger uden for byzone, som for otte år siden fik gadelys igen, selv om det var blevet fjernet). Man kan dog godt kritisere, at stolperne til gadelys stadig står der på Haulundvej. Det er som et ufærdigt projekt, siger Søren Heide Lambertsen, formand for Teknik og Byggeudvalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce