Annonce
Ugeavisen Ribe

Hotel Ribe slår dørene op i relanceret form

Der er blevet gjort mere plads til borde med hvide duge på Hotel Ribe, der bestyres af Tinne Rieck. Pressefoto

Ribe: Da Hotel Ribe onsdag slog dørene op efter corona nedlukningen, er det et relanceret hotel, der byder gæsterne velkommen.

Fysisk er der sket ændringer inden døre, ligesom der kommer nye tilbud på menukortet.

- Vi har benyttet os af den ufrivillige pause til at ændre restaurationen. Poolbordet er fjernet, og det har givet plads til flere spisepladser, og maden serveres ved borde med hvide duge samtidig med, at vi bevarer det mere rustikke i pub’en, der fortsætter uændret, fortæller hotellets daglige leder, Tinne Rieck.

Annonce

Hun glæder sig i øvrigt sammen med personalet til at komme i gang igen.

- Det har været nogle frustrerende måneder, men nu kan vi heldigvis igen servicere vores mange gæster, siger Tinne Rieck.

Hotellet byder også gæsterne på et nyt menukort, og det bliver muligt for alle – både hotellets boende gæster, og gæster udefra – at købe en morgenbuffet.

- Vi tror, at der ikke mindst i sommertiden er et behov for en god morgenbuffet til en billig pris, siger Tinne Rieck.

Spisekortet udvides dels med flere retter og dels ved, at de varme retter, der tidligere er blevet serveret om aftenen, nu også kan købes til frokost.

- Vi vil fortsat lave ”mormors gode mad” med alle de gode traditioner fra det danske køkken og med de bedste råvarer. Vores populære stegte flæsk vil stadig være på menukortet, men det bliver suppleret med flere nye ting som for eksempel en god wienerschnitzel og en dansk bøf.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce