Annonce
Ugeavisen Ribe

Kirsten og Otto kunne ikke fejre diamantbryllup: Giver penge til lokale idrætsforeninger

Kirsten og Otto Olsen glæder sig begge over at kunne give noget til de klubber, der altid har givet dem store oplevelser. Foto: Bo Maimburg
Fire foreninger i Ribe får hver en julegave på 25.000 kroner af Kirsten og Otto Olsen som en påskønnelse af det gode arbejde, de yder. Parret gør det også for at udtrykke deres glæde ved at have været en del af klubberne.

Ribe: Igennem de sidste snart 60 år har Kirsten og Otto Olsen haft stor glæde ved at deltage i og følge livet i en stribe lokale foreninger.

Derfor har de nu valgt at donere 25.000 kroner til henholdsvis Ribe Bridgeklub, Ribe Bordtennisklub, Ribe Håndboldklub og Ribe Golfklub.


Annonce

Der er en stor glæde at kunne give noget tilbage til de foreninger, hvor vi har haft så mange fornøjelige timer.

Kirsten Olsen


- Vi skulle have afholdt vores diamantbryllup 27. november, men det blev jo aflyst på grund af corona. Vi ville gerne have afholdt en stor fest, men det blev jo ikke muligt, og vi sparede derfor en masse penge. Vi mangler ikke noget, og jeg havde lige malet alle vinduerne i huset, så vi sparede også håndværkerudgifterne, siger 89-årige Otto Olsen med et veltilfreds smil.

Og hustruen Kirsten er helt enig.

- Der er en stor glæde at kunne give noget tilbage til de foreninger, hvor vi har haft så mange fornøjelige timer. Det er ikke på grund af corona, at vi giver pengene, for vi havde uden tvivl gjort det alligevel. Men vi kan jo se, at de virkelig har brug for pengene nu, så der var jo en ganske særlig grund nu. Og det er årsagen til, at vi gjorde alvor af det nu, siger Kirsten Olsen.

Hver eftermiddag bliver der tid til et spil kort for Kirsten og Otto, for det er også med til at holde hjernen i gang. Foto: Bo Maimburg

Støtter altid sporten

Kirsten og Otto Olsen flyttede fra Glostrup til Ribe i 1961, da Otto blev ansat som uddeler i Ribe og Omegns Brugsforening.

Dengang lå butikken i hovedgagen i bygningen, der i dag huser optikeren Louis Nielsen. Han flyttede senere butikken ud Sct. Nicolajgade i lokalerne, der også har huset posthuset.

- Jeg har altid været aktiv i forskellige foreninger, og jeg har altid haft en stor glæde ved at støtte og følge sporten. Da jeg var direktør for Kvickly, var der mange, der sagde, at hvis man skulle ansættes, krævede det, at man var aktiv i en sportsklub. Det er nok ikke helt rigtig, men jeg har altid lagt stor vægt på, at det er vigtigt at medarbejderne er aktive, siger Otto Olsen.

Annonce

De blev i Ribe

Da Otto Olsen blev ansat i brugsforeningen indførte han kontantbetaling, og det var ikke så populært. Så han havde ikke de store forventninger til, at han skulle blive i Ribe.

- Da jeg hørte reaktionerne til Ottos indførelse af kontantbetaling, spurgte jeg Otto, om han troede, at vi skulle holde jul i Ribe, eller om vi var smidt ud af byen inden. Men det gik jo heldigvis rigtig godt, siger Kirsten med et grin.

- Det var ikke planen, at vi skulle blive boende i Ribe, for jeg havde drømmen om at komme videre. Men Ribe er og har altid været en god by, og der har jo været masser af mulighed for at søge nye udfordringer her i Ribe. Vi har med supermarkedet i Ribe været med til at præge udviklingen i byen, og det glæder mig., siger Otto Olsen.

- Og jeg føler mig godt tilpas i Ribe. Og selvom jeg ikke kunne bruge min uddannelse som korrespondent, har jeg haft flere andre gode jobs, siger Kirsten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Henrik fra Hviding er stolt over at være hjerteløber: - Der er ikke noget, der er større end at være med til at redde liv

Annonce