Annonce
Ugeavisen Ribe

Kvickly i Ribe giver godt 150.000 kroner til handelsstanden

Varehuschef, Peter Lauritzen, og Kvicklys direktør, Flemming Rasmussen, giver overskuddet fra salget af non-food varer til Ribe Handelsstandsforening. Foto: Bo Maimburg
Kvickly donerer overskuddet fra salget af non-food varer i den nedlukkede periode til Ribe Handelsstandsforening.
Annonce

Ribe: Det er på mange fronter blevet diskuteret, om det er i orden, at detailhandelen er lukket ned med en nul omsætning, mens varehuse som Kvickly måtte sælge tøj, sko og andet nonfood. Det har fået Kvickly til at donere et ganske fornemt beløb til Ribe Handelsstandsforening.


Vi har valgt, at vi donerer hele overskuddet fra salget af nonfood varer til Ribe Handelsstandsforening. Det sker for at vise, at vi står ved vores ansvar og at vi tænker på det lokale handelsliv

Flemming Rasmussen


- Vi har valgt, at vi donerer hele overskuddet fra salget af nonfood varer til Ribe Handelsstandsforening. Det sker for at vise, at vi står ved vores ansvar, og at vi tænker på det lokale handelsliv. Jeg kan ikke præcis sige, hvor mange penge det drejer sig om, men jeg tror det ender på et sted imellem 150.000 og 200.000 kroner. Vi har altid støttet det lokale, og vi har altid haft et stort lokalt ansvar, så hvis der var nogen, der skulle gøre det, er det naturligvis os, siger Flemming Rasmussen, der er direktør for Kvickly i Ribe.

Annonce

Inspireret hinanden

Det er i øvrigt noget, som de øvrige 66 Kvickly butikker i Danmark er gået med på.

- Vi har inspireret hinanden i Kvickly til at gøre det over hele landet, og det var vigtig for os, at pengene gik til den lokale handelsstandsforening. Vi ønskede ikke bare, at pengene skulle gå til et landsdækkende tiltag.

- Nu er det jo vigtig, at man i handelen finder ud af, hvad pengene skal bruges til. Jeg synes, at det er vigtigt, at det er noget, der kommer medlemmerne til gode. Om det er særtilbud på bygavekort, fællesannoncer eller andre aktiviteter er jo op til foreningen at finde ud af, siger Flemming Rasmussen.

Annonce

Næstformand er begejstret

Ribe Handelsstandsforening fik sidste år 200.000 kroner i støtte fra kommunen, der er kommet 200.000 mere i år, og nu kommer der så 150.000 kroner fra Kvickly. Dermed har foreningen et pænt beløb, som de kan bruge, når butikkerne genåbner. Ribe Handelsstandsforenings næstformand, Keld Vestergaard, er begejstret for donationen.

- Kvickly har jo i mange år været en fast støtte til byen, og den støtte gentager de nu, og det er jo ret fantastisk. Det er vigtig for Ribes handel, at vi har så stærk en medspiller, og en stor virksomhed som vil hjælpe og støtte byen. Jeg er lykkelig over, at vi har dem her i byen, siger Ribe Handelsstandsforenings næstformand, Keld Vestergaard.

- Nu skal vi i gang med, at drøfte hvordan vi bruger pengene bedst muligt. Jeg er sikker på, at vi kan gøre noget ekstra. Pengene falder på rette sted i denne hårde tid, hvor butikkerne er i knæ. Når vi genåbner, skal vi bare ud og vise, at Ribe stadig er en stærk handelsby, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce