Annonce
Ugeavisen Ribe

Lokal bogholder er klar med ny virksomhed i Ribe

Laila Jul Brogaard tilbyder virksomheder hjælp til bogføring, lønkørsel og mange andre administrative opgaver. Privatfoto.
Laila Jul Brogaard er daglig leder af en ny virksomhed i Ribe, der tilbyder virksomheder hjælp til bogholderi og meget mere.
Annonce

Ribe: Den lokale bogholder, Laila Jul Brogaard, er daglig leder og medejer af Bogholderi Hjørnet i Ribe. Det er en nystartet virksomhed i Ribe, og det er samtidig en del af en ekspanderende kæde.

Virksomheden tilbyder hjælp til virksomheder i Ribe og omegn, og det handler om bogføring, regnskab, lønkørsler og en lang række andre administrative opgaver.

- Jeg har tidligere været ansat hos Bogholderi Hjørnet i Brørup. Vi har en del kunder her i Ribe og omegn, og jeg kender byen og virksomhederne i området, og det er derfor ret naturligt, at vi etablerer en afdeling her i Ribe, siger Laila Jul Brogaard.

- Det giver kompetencer, muligheder og synergier, når vi nu har flere afdelinger. Vi kan aflaste vores kunder på bedste vis, og vores kunder er oftest mindre og mellemstore virksomheder.

- Vi varetager bogholderi, lønkørsel og mange andre administrative opgaver for vores kunder. Og det er altsammen noget, der kan frigive tid til virksomhedsejerne. Så kan de i stedet koncentrere sig om at skabe omsætning, vækst og indtjening.

- Vi er i øjeblikket også i gang med at søge en daglig leder til en ny afdeling i trekantsområdet, og vi bliver på den måde endnu stærkere  kan tilbyde kunder i hele regionen vores serviceydelser, siger hun.

Laila driver forretningen fra hendes privatbopæl, men hun kommer også gerne ud i virksomhederne, hvis der er et behov for det.

Bogholderi Hjørnet Ribe, kan kontaktes på tlf.: 81 81 30 81, ligesom de også har en hjemmeside.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce