Annonce
Ugeavisen Ribe

Mor, far og Viggo valgte Vittenbergskolen

Louise og Viggo glæder sig begge til børnehaven bliver skiftet ud med Vittenbergskolen. Foto: Bo Maimburg
Forældreparret Louise Torp Jensen og Simon Ludvigsen kunne vælge både kommuneskole og privatskole, og valget faldt i sidste ende på Vittenbergskolen.

Ribe: Da Louise Torp Jensen og Simon Ludvigsen blev forældre, var de lige flyttet tilbage til Simons fødeby, Ribe, efter nogle år i København.


Viggo starter efter sommerferien på Vittenbergskolen. Det er et valg af folkeskolen og ikke et fravalg af privatskolen. Vi har været til informationsmøder på både Riberhus Privatskole og Vittenbergskolen, og det var de oplevelser som lå til grund for valget.

Louise Torp Jensen


De havde derfor ikke det store kendskab til skolerne her i området, og de valgte derfor at blive skrevet op til at få begge deres børn på Riberhus Privatskole. Men det endte dog med, at begge børn kom på Vittenbergskolen.

- Viggo starter efter sommerferien på Vittenbergskolen. Det er et valg af folkeskolen og ikke et fravalg af privatskolen. Vi har været til informationsmøder på både Riberhus Privatskole og Vittenbergskolen, og det var de oplevelser som lå til grund for valget, siger Louise Torp Jensen.

- Vi var blandt dem, der fik muligheden for at komme ind på privatskolen, men vi føler at Vittenbergskolen er det helt rigtige valg.

Viggos storebror Oskar går allerede på Vittenbergskolen, og det var de gode erfaringer derfra, der gjorde udfaldet.

- Vi har været glade for Vittenbergskolen, og vi har udelukkende mødt imødekommende medarbejdere, og selvom opstarten har været coronahård har vi følt os godt tilpas med valget, siger Louise Torp Jensen.

Annonce

Viggo glæder sig

Viggo er fem år gammel, og han skal starte i førskole 6. april, og det ser han meget frem til.

- Jeg glæder mig til at komme i skole, og jeg har allerede været med oppe på skolen et par gange, og vi skal snart se skolen sammen med børnehaven. Flere af mine venner fra børnehaven skal også gå på Vittenbergskolen, og jeg kender både Valdemar og Karoline, og så er der måske en der hedder Bertha, der skal gå der. Vi er vist syv fra min børnehave, der skal gå der, siger Viggo.

- Jeg har ikke en skoletaske endnu, men min mor og far siger, at jeg skal have en, når butikkerne åbner, siger Viggo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce